Friday, September 29, 2023
HomeGenel"Do tròndíteni..." Mèri thá se díçka po vjèn brènda pak orësh për...

“Do tròndíteni…” Mèri thá se díçka po vjèn brènda pak orësh për këto shenja

Do të jetë periudhë ndryshimesh, përmírèsimesh dhe një dríte të madhe që do t’ju thòtë se ku ti hídhni hápat drejt të ardhmes tuaj.

Kështu thòtë zònja Mèri në një nga páráshíkimet e saj më të fòrta për këtë pèríudhë dhe sipas saj disa shenja kanë një fat të pápárë.

Kjo ndòdh si pásòjë e bashkímit të pláneteve dhe të fùqísë shèrùese të Hënës e cila në veçantë do të hèdhë një drítë bèkùese me shumë fat për katër nga shenjat më të dáshùra të hòròskòpit.

- Advertisement -

Për to do të jetë një tjetër mòment në jetën e tyre dhe gjíthçka do të dálë nga errèsíra dhe do të mbùshet plòt me drítë pozítíviteti.

Kjo do të thòtë se në shèndet trùpi juaj do të bèhet më i fòrtë, ndërsa në dashùri do të bùzëqeshni plòt me ndjènja romantike.

Dhe ajo që do t’ju “tròndísè” më shumë është se për këto shenja po vjèn një fat prosperiteti që doni apo nuk doni ju këtë rrádhë lèku do t’ju ndjèkë.

- Advertisement -

Për Brícjápin, kjo pèriùdhe e muajit, períudha e dyte e ketij muaji, do te víje me shume fat per ju, fati i mire do jete ne kráhùn tuaj dhe do ju rrjè në kráh ne gjíthcka, sùksèsi do jete shume i mádh kète çast të jetës tuaj per ju dhe do te kèni shume mùndèsi per te ndrýshùar për mirë.

Edhe për Pèshoren, Fati i mire dhe bèkími do te víje per ju per kete vit 2022, ne kete períudhe te vitit, pra ne fillim te vitit, sáktèsisht data 24 do te sjèlle per ju shume sùrpríza, telefonata nga disa miq te vjètèr do te jene nje fat i mire per ju dhe me shume sùksès.

Për shènjën e Ujòrève, sùrprízat e koheve te fùndít do ju ndrýshòjne në të gjíth aspektet gjèndjen emòcíònale, pasi do te kèni shume sùrpríza dhe fat bashke me to.

Kjo períudhe per ju kònsídèrohet si me me fat dhe me sùrpríza, fati i mire do te jète ne kráhùn tuaj perfùndímísht.

Në fùnd edhe ju Akrèpát, do kèni shume shánse dhe mùndèsi te reja per te ndrýshùar në tòtal jeten tuaj, fati i mire do víje me ju ne kráhùn tuaj kete mòment të jetës dhe do te kèni shume sùksès.

Vecánerísht ne planin fínáncíar do te kèni nje ngrítjè te shpèjtë dhe qe do t’ju sjèllë qètèsi për një kohë të gjatë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments