Do tròndíteni para gjumit…Nga e Hëna, sùksese ne pune shumë te páprítura ne kárriere – MEDIA NEWS
Genel

Do tròndíteni para gjumit…Nga e Hëna, sùksese ne pune shumë te páprítura ne kárriere

Kjo kohë e vitit është gjíthmonë e hídhùr, sepse ndërsa vera e nxèhtë tani i përket së shkùarës, njerëzít presín shumë nga sezoni i ri. Një ngjárje e rèndësishme që ndòdh rreth kësáj kohe çdo vit është ekuinoksi i vjeshtës, një kohë kur díelli rihyn në shenjën e Peshores, dùke bërë sërish fíllime të reja, ambicioze.

Ndonëse kjo mùnd të mòs jetë domòsdoshmërisht një shenjë e mirë për të gjíthë, 4 shenjat e mëposhtme nuk kanë asgjë për t’u shqètësuar pasi ato do të prèken më pak nga Ekuinoksi i vjeshtës që do të ndòdhë në orët e párá të së djeles, më 25 shtator.

Dashi Më 25 shtator, díelli do të kalojë në shtëpinë tuaj të shtatë të márrëdhënieve, dùke ndriçuar nèvojën për ekuilibër, unitet dhe lídhje në këtë fùshë të jetës tuaj. Kjo energjí është një pjesë thelbësore e mbájtjes së ekuilibrit në jetën tuaj. Meqenëse jeni një shpirt tepër i pavárur, zakonisht jeni të shpèjtë për të dalë vetë, ndonjëherë dùke mòs kuptuar se nuk dùhèt të përballeni gjíthmonë vetëm me ndjèkjet tuaja.

Gaforrja Ndërsa ndòdh ekuinoksi i vjeshtës, ju do të thirrèni të tèrhíqeni në strehën tuaj të sígùrt, e njohur gjíthashtu si Shtëpia e katërt e shtëpisë dhe familjes. Kjo është një zonë që nuk është vetëm tepër e rèndësishme për ju, por një vend ku ekuilibri, kënaqësia dhe márrëdhëniet janë thelbësore. Ndërsa díelli kalon në Peshore më 24 shtator, do të ndjeni nèvojën për të vèndòsur hármoninë në këtë zonë, qoftë midis anëtarëve të familjes suaj ose brènda hapësirës tuaj áktuale të jetesës.

Peshorja Është stina juaj, Peshorja, që do të thotë se ekuinoksi i vjeshtës me sígùri do t’ju ndíkojë më shumë se kushdo tjetër. Më 25 shtator, díelli do të kalojë në shtëpinë tuaj të parë të vetes, dùke ndriçuar nèvojën tuaj për lídhje, kënaqësi dhe ekuilibër në jetën tuaj. Kjo është një kohë ku ripërqendrimi në nèvojat tuaja do të jetë më i lehtë se zakonisht, ndáj mòs hezítoni të vèndòsni veten në radhë të parë. Do t’ju kèrkohèt të fílloni gjëra që ju kënaqín, qofshin márrëdhënie të reja, pèrpjèkje kríjuese apo ngjárje shoqërore.

Bricjapi Më 25 shtator, díelli do të kalojë në shtëpinë tuaj të dhjetë të kárrierës dhe imazhit publík, dùke e kthýer vëmendjen tek mënyra se si kríjoni ekuilibër, hármoni dhe márrëdhënie në jetën tuaj profesionale. Si shenjë e zòdíakut e orientuar drejt qèllimit, ju i jepni prioritet ambicieve tuaja të pùnës dhe tani është koha e përkrýer për të nisur një projekt të ri. Ju gjíthashtu mùnd të ndjeni nèvojën për t’u përqendrùar në partneritete, kështu që nëse ka díkë me të cilin keni qenë në humor për të pùnuar, kontáktoni me ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button