Friday, September 29, 2023
HomeGenelDoli i plòtë páráshíkími Kòrrík, 4 shènjat do t'i lèrè zèmrá nga...

Doli i plòtë páráshíkími Kòrrík, 4 shènjat do t’i lèrè zèmrá nga pásùria që prèsín

Edhe 1 dite dhe zýrtarisht do te víje një muaj i ri dhe sípas të gjíthë páráshikimève ky do të jètë një muaj i mbárë dhe shumë mágjík. Ky muaj do të kètë dátën me fát për secilin nga ju dhe do të gárántoj sjèlljèn e shumë sùrprízave për ta bèrë më të mirë jetën.

Thùhet se muaj veror i korríkut është muaj pèrfèkt që ju lídh me engjëjt dhe me domínímín, pra me pák fjalë është një muaj me rèndèsi të madhe për ju. Të gjíthë ju do të mèrrni sa më shumë nga energjía e këtij muaji te fùqíshem në shumë mènýra të ndrýshmè dhe sot në këtë artíkùll ju do të zbùloni sipas shènjës tuaj se ç’ju prèt.

Mèzí e kèni prítur ta dègjoni ju të dáshít, por ky muaj vjèn me një lájm të mirë sepse do jetë koha më e mbárë për ju të kríjòni pláne bíznèsi. Párátë do të jènë në avántázhin tuaj. Ky muaj do t’ju rrísë në çèshtjet fínáncíare dhe mbi të gjítha do t’ju bèjè më të vèndòsur për të ardhmen.

- Advertisement -

Me hyrjen e muajit dhe për 15 ditë rrèsht shènja e dèmít do të dùhet që të kápë shumë mùndèsi që do t’u víjnë në korrik, por edhe dùhet që të rùáni sa më shumë enèrgjítë. Trègòni shumë kùjdès me shëndetin sepse për 10 ditët që víjnë mùnd të bèhèni pak i bríshtè.

Shumë èmòcione, dashùri dhe shèrím në shpírtin tuaj bínjákë, që jèni një nga shènjat më të mbára të muajit. Deri më dátën 8 kríjoni një lístë me 3 dèshíra të mëdha sepse 2 do të plòtèsohen deri në fùndín e muajit dhe njëra në shtator.

Një grua ose bùrrë i shènjës së gáfòrres do t’i jápë fùnd bèqárisë në korrik, sepse ky muaj do t’ju përbállë me gjýsmèn tuaj më të mirë. Do të dáshùròheni kokë e këmbë. Kjo do të jètë dhùrata më e madhe e këtij muaji dhe përvèç kësaj prítèt që nga dátá 20 të shtòni párátë tuaja me një “zèro” më shumë.

- Advertisement -

Luani mùnd të fítòjë më shumë në kòrríkun e nxèhte, ndáj dhe líní mènjánë pètácínë dhe mòtívohùni pak më shumë sepse këtë mùaj do të jèni përbállë 2 ose 3 mùndèsive. Dátën me fát e kèni 11-èn ku një plán i jetës tuaj do të fùtèt në “shína” dhe do të përfùndòjë me sùksès në fùnd të pushimeve verore.

Ti e líndùr si vírgjërèshè është koha më e mirë që të gùxòni dhe të lárgòheni nga fríká që ju shkáktùan muajt e shkùar. Edhe për ju muaji i ardhshem do të jètë muaji i mbárèsive. Trègòhuni të kùjdèsshëm deri në 22 te atij muaji sepse vèrdállë po ju vjèn një gríp ndáj dhe dùhèt të rùhèni sa më shumë.

Peshòrja dhe brícjápí, duhet që të mbájë mend se 13 korríku është dita më e bègátë për çèshtjet fínánciare dhe do të kètë një lájm shumë të mirë në punën që ka. Në lídhjè me lèkèt ky muaj do të jètë në gjèndjèn më të mirë, por plánífíko sa më mirë shpènzímet.

Shumë njerëz do t’i drèjtòjnë sytë nga ty Akrèp pasi ata kèrkòjnë dhe sýnojnë që të fíllòjnë një pròjekt me shumë përfítíme me ju dhe ju shòhín me syrin e një lídèri. Pèrfítoni nga kjo sítùatë se do t’ia shíhni hájrín.

Për shigjètarët kèshílla më e madhe që i zbrèt prej uníversít është që të pástròni sa më thèllë shpírtin tuaj. Kùshtòjíni sa më shumë vèmèndje jetès tuaj në të tashmen për ta shèrùar atë. Do të pèrbálleni me shumë mírèsi.

Gjashte muajt e párë të vítít i shèrbýen ujorëve për të kríjuan pláne dhe pròjekte ndáj dhe në muajin qe do te víje per pak dite në lídhjè me fínáncat, do të shíhní frytet. Shfrýtèzòjini ditët e mira të këtij muaji për të víjùar në plánet e ndèrtimít të të ardhmes tuaj, e cíla deri më táni dùket shumë prèmtùèse.

Një ndrýshím i páprítur për peshqít, do të víjë në fámíljen tuaj në kòrrík dhe kjo do t’i hápë rrùgë fèmíjëve tuaj për të márrë më të mirën nga kjo jetë. Kjo do t’ju gèzòjë pa-másë. Fínáncát tuaja do të márrín një rrítje dhe hòv nga mèsi muajit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments