Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelDòli lèximi fatit sòt, njèrez, nùk ju shkòn ne mèndje çfare mùnd...

Dòli lèximi fatit sòt, njèrez, nùk ju shkòn ne mèndje çfare mùnd tju ndòdhè tani afer

Në kálèndarín ástròlògjík thùhet se dita e nèsèrme e 12 korrikut është një dítë që afròn shumë të mira dhe këtë lájm e ka kònfírmùar edhe një nga párashíkùèset më të mira të fatit siç është Sùzán Mílèr. Ajo rrèfèn se do të jenë një kátègori nga shenjat e Hòròskòpít, që márrín shumë përfítíme nga dita e nesèrme.

Në lídhje me fatin e madh të párët në lístë janë Bínjákët, që nga kjo dítë e mbárë do të ngárkòhen me shumë energjí të mirë dhe që nga díta e nesërme një dëshirë e tyre shumë e madhe do t’ju bèhèt e vërtetë.

Kjo shenjë do të pèsòjë një ndrýshim në jetë dhe ajo që është më e bukur është se për afèrsísht 3 muajt që víjnë mùnd të fítoni shumë párá. Por shumë kùjdès se lèku që do t’ju víjë nuk dùhet të shpènzòhet për gjèra qèjfi.

Për fat të mirë edhe për shenjën e Akrèpáve, ka lájme të mira që nga Universi páráshikòhet se kjo shenjë për afërsisht 30 ditë ose mùnd të fèjòhet ose mártòhet.

Në punë do të mèrrni detyra shumë të rèndèsishme dhe nëse i plòtësoni në kohë, nga prílli mùnd edhe t’ju pròpòzohet një vend i ri sí shèf. Ajo që vlèn më shumë është se pjesa juaj më e fòrtè për gjatë gjithë këtë kohë do të jètë shèndèti pasi do të ndíhèni në formë të mirë.

Shumë pozítívitet dhe energjí e mirë fùtet në shtëpitë dhe jetën e Lùánëve, që gjatë kësaj períudhë do të ndíhen më të gjállë se kùrrë. Kjo ndòdh sepse me ndíhmën e yjeve ju do të lèhtèsòheni nga një bárrë shumë e madhe që ju ishte shkáktùar që nga 2021 dhe ajo në fùnd të ketij muaji do të márrë që zgjídhje në fávorin tuaj.

Ajo që ju mùngònte shumë në vitin që lámë pás ishin párátë, por gjèndja juaj e lèkève rrègùllohet vetëm pás 17 te ketij muaji veror ndáj deri athèrè tregò vlerat e tua.

Më të prèfèrùarit e yjeve, Pèshòret, do të pèrbállen pas 30 ditëve me shumë mùndèsi të reja si në fùshën e shèndètit, èkònòmisë si edhe do t’ju òfròhen udhètíme që do ngjállín emòcíone. Kohët e vèshtíra dhe pròblèmet márrin fùnd për ju të kësaj shenje dhe më në fùnd gjíthçka që do t’ju tròkásë në derë do t’ju sjèllë ndrýshíme.

Mèndòni çfarë ju mùngòn në jetë dhe çfarë ju bèn të lumtùr dhe shkrùajini në një letër dhe mbájíni në një vend që vètëm ju e díni dhe me shumë bèsím dhe në lùtjet e tua kèrkòni çfárw t’ju dòjë zèmrá sepse këtë kohë do kèni fat.

Dhe shenjat e fùndit Vírgjèresha dhe Gáfòrja, do të hápen dyert e zèmráve të tyre sepse lájmet nga yjet thònè se të dyja shenjat do të bíèn në dashùri. Do të njíhni persòna që do t’ju afròjnë më shumë me lùmtùri dhe hármòni dhe do t’ju zgjásín jetën nga i gjíthë bèkími që po ju hýn në të tashmen e të ardhmen tuaj.

Nëse ju jeni të mártùar, Universi ju thòtë se është koha juaj e ártè që të plánífíkoni të bèni një bèbè dhe nëse deri tani nuk e kèni ky është një kohe shumë pozítíve që mùnd t’ju ndíhmòjë.

Për 3 muaj do të mèrrní lájmin se mùnd të nísni një bíznès ose të mèrrni një prònë që e keni pátùr ëndërr për një kohë të gjatë. Po ju víjnë mùndèsi fántástíke.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments