E Fundit/ Híle e Rénde per Julin Shkodrani Plás me te Shára mes Shtepise

Gjatë darkës, me gotën në dorë, ai ngriti një dòlli për Heidin, Eglën dhe Romeon dhe i quajti “aleanca e qelbësirave”.

Kujtojmë se shumica e banorëve në shtëpi, e akùzonin Jùlin se kishte kríjuar një aleancë të fshèhtë me Eglën, por mbrëmë áktori e vërtetoi se nuk kishte asnjë aleancë me të, por Romeo dhe Heidi po.

Jùli: Romeo, Egla, Baci gëzuar! Këtë dòlli e ngre për aleancën e qelbësirave që e nxori kokën sot, mes Romeos, Eglës dhe Bacit. Kjo është aleanca e qelbësirave dhe këta kanë qenë që në fíllim miqtë e mi dhe sot i fálènderoj të tre. Të tre jeni qelbësira.

Romeo: I ka íkur trùri o vëlla, je çmendur.

Jùli: Ju i keni treguar publíkut që jeni tre qelbësira në Big Brother. E keni bërë këtë lojë që nga fíllimi deri në fùnd dhe keni treguar që Jùl Deda është njeriu më i drejtë në Big Brother dhe kaq e thjeshtë historia.

Romeo: O zonjë e çmendur.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...