Prisni 12 Marsin…4 Shenjave qe u RRITET RROGA me 1 Milion

Sot Marsi ne Ujor do perballet ne Uranin dhe astrologe Meri párálájmëron shenjat.

Do jete nga dite me te veshtira te vitit per ata qe duan te clirohen nga detyrimet dhe fobite e tyre!

Pengesat i cojne njerzít ne perplasje dhe ne kòntrádita qe i cojne nèrvat ne ekstrem. Sherre, debáte, áksídente dhe pròblème personale e shendetesore do ashpersohen!

Shenjat qe e ndjejne me shune jane Virgjereshèt, Bricjapet, Demet dhe Dashèt, Shigjetaret!

Sot do tradhètohen dhe do bihen prèh e xhelòzíse shume njerez sidomòs Luanet, Akrepet, Peshoret, Gaforret dhe Peshqít! Nje márredhenie do i sjelli shume pròblème qe nuk i kapercejne dot me veten.

Sqarimet do behen ne fryme shume te ashper! Po keshtu do kete edhe debáte familjare dhe paqartesi te cilat duan shune durim qe te kapercehen.

Ndíkim ne nje pròblèm personal shoqeror te veshtire mùnd te kene edhe Virgjereshèt dhe Ujoret e Shigjetaret!

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...