TÚRP I MADH! Ledjoni jep INFO nga Jashte, e FRÍKSHME cfare u tha Banoreve

Ledion Liço dùket se ka márrë përsipër misionin e “kthjellimit” të banorëve të shtëpisë së Big Brother Vip 3.

Sipas prezantuesit të emisionit banorët nuk po bëjnë lojë, por po mèrrèn me çështje dhe debáte të cekëta “kòtësira”, siç i cilësoi Ledioni.

Gjatë spektáklit të mbrëmjes sot, Ledioni tha se i vjen kèq që i báshkòhèt opiniont të publíkut se “banorët e Big-ut janë në gjumë”.

Më poshtë disa nga këshillat dhe kritíkat píkante që Ledioni u bëri sot banorëve

Duhèt të ngresh pak zèrin se ndrýshe aty të hipin sipër.

Jeni në gjumë. Më vjen kèq që báshkòhem me opininin e njerëzve që thonë për ju se jeni në gjumë.

Merrèni me kòtësira dhe nuk mèrrèni me arsyen pse jeni fùtur aty brènda dhe çfarë dùhèt të bèni aty brènda.

Besoj e ke kuptuar që ky big brother kështu është me të ngjeshur, me të buzèqeshur.

Ledion Liço dùket se ka márrë përsipër misionin e “kthjellimit” të banorëve të shtëpisë së Big Brother Vip 3.

Sipas prezantuesit të emisionit banorët nuk po bëjnë lojë, por po mèrrèn me çështje dhe debáte të cekëta “kòtësira”, siç i cilësoi Ledioni.

Gjatë spektáklit të mbrëmjes sot, Ledioni tha se i vjen kèq që i báshkòhèt opiniont të publíkut se “banorët e Big-ut janë në gjumë”.

Më poshtë disa nga këshillat dhe kritíkat píkante që Ledioni u bëri sot banorëve

Duhèt të ngresh pak zèrin se ndrýshe aty të hipin sipër.

Jeni në gjumë. Më vjen kèq që báshkòhem me opininin e njerëzve që thonë për ju se jeni në gjumë.

Merrèni me kòtësira dhe nuk mèrrèni me arsyen pse jeni fùtur aty brènda dhe çfarë dùhèt të bèni aty brènda.

Besoj e ke kuptuar që ky big brother kështu është me të ngjeshur, me të buzèqeshur.

Leave a Reply