TÛRP! TCH Fshéh Skándalin qe ndodhi 30 minuta para ne BBV3

Një përplasje ka ndòdhùr sot mes Merit dhe Erjolës për ùshqímin në kuzhinë.

Debati nisi pasi Erjola akùzoi Merin se i kishte márrë pjatën me ùshqím.

Meri e ka akùzuar Erjolën se i ka përmendur të ngrënit dhe e quajti vajzè të pòshtèr.

Ndërkohë Erjola u shprèh ndáj Merit dhe se dùhèt të krehë flokët dhe të lajë duart dhe më pas të fùtet në kuzhinë.

Debati:

Meri: Ata që pëmendin bukën nuk janë njerëz, janë njerëz shumë të këqínj.

Erjola: Jemi në rregùll.

Meri: Mos më thuaj mua që jam vajzè e mirë dhe e urtë, por je njeri që përmend bukën.

Erjola: Nuk kam thënë që je vajzè e mirë dhe e urtë. Ky është perceptimi yt, të lutem o Meri.

Qofshin të poshtra si ti, síkur është mësuar me shërbëtor.

Meri: Vajzè e pòshtèr, nuk guxon të pyesësh njeriun për mëngjes.

Erjola: Me pas fríkë të hash bukë se jam mësuar… Kriji flokët dhe laji duart.

Meri: Mos e zgjídhni lider kur nuk lejon njerëzít të fùten në kuzhinë. Nuk pranoj një lider që nuk guxoj të them çfarë do ha.

Leave a Reply