QE DUKE RRÁHUR … Zarf i zí në BBV/ Edhe nje Banor tjeter skúalifíkohèt nga loja

Një zarf i zí ka mbèrritur ditën e sotmen

ë shtëpinë e “Big Brother VIP”,

me të cilin banorët u njòftuan se Klodian Duro u skualifíkua nga loja.

Skualifíkimi i Klodian Duros erdhi pas një deklárate

të rèndë që ai ka bërë gjatë darkës së djeshme, teksa ishte me banorët e tjerë. Kjo dekláratë bíe ndesh dhe cënon normat me të cilat jèton shoqëria jonë.

Për këtë arsye, Klodian Duro nuk është më banor i shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Leave a Reply