E BEJNE PER LOJE? Kríset dyshja me e FORTE çfarë ndòdhi papritur

Ditën e sotme, Heidi është mërzítur me Romeon dhe shkák për këtë është bërë Egla.

Sipas Heidit, Egla është dùke pèrdorur Romeon ndërsa ky i fùndít mendon se atë nuk e pèrdor askush.

Heidi: Vazhdon mèrresh me Eglën?

Romeo: Pse kur më thua ti që dùhèt të dal jashtë, do dal unë?

Heidi: Po dùhèt të dalësh. Çfarë do mèrresh me Eglës?

Romeo: Çfarë po bèn tani? Do zíhemi tani për Eglën?

Heidi: Asgjë Romeo. Ke të drejtë.

Romeo: Çfarë është kjo formë ùrdhèruese.

Heidi: Nuk është ùrdhèruese por mòs u mèrr.

Romeo: Po më prèku, sígùrisht që do mèrrem.

Heidi: Po jo mo zemer, se ajo thjesht po të tall.

Romeo: Po më tall? Mua nuk ma tall dot njeri.

Heidi: Vjen të prish muhabetin.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...