E dègjuat te fúndit? Me 5 yje Dèmi dhe 7 Luani, të gjithe fatet tuaj

Ne rast se jeni nje Dash, Jeni përfshirë në ko.nflíkt me një mík, gjë që nuk është ndonjë habi e madhe për ju, pasi keni pasur gjíthmonë ùlje-ngritje me këtë person. A ia vlen të riparohèt márrëdhënia? Ju mùnd të keni gjëra të tjera në mendjen tuaj në këtë moment. Axhenda është planifíkuar mirë, por një ndrýshim mùnd të sjellë spostim të planeve tuaja.

Ne rast se je nje Dem Jeni dùke lu.ftuar për të gjetur vendin tuaj brènda një grupi ose márrëdhënieje. Nuk ka rèndësi se sa shumë përpiqeni t’i kënaqni njerëzít, díkush do të dèshmojë se pèrpjèkjet tuaja nuk janë të mjaftueshme.

Binjakët Pas një bisede të gjatë me një të afërm më të vjetër do të pyesni veten se çfarë doni të bèni me jetën tuaj. A janë planet tuaja afatgjata apo po shkòni me atë që partneri ose díkush i afërt mendon se është më e mira për ju? Nëse e kuptoni se doni diçka tjetër, guxoni të veproni ndrýshe.

Ne rast se jeni nje Gafore, Nuk ka rèndësi nëse njerëzít nuk janë dakord me idetë tuaja. E rèndësishme është që të jeni të sígùrt për píkëpamjet dhe ndjenjat tuaja dhe të jeni të kënaqur me gjíthçka që po bèni, kjo është më e rèndësishmja.

Luani jeni gati të kaloni bárríerat. Fríka ndáj një dë.shtimi ju ka çuar drejt suksesit. Jeni të vèndòsur për të árrítur qèllimet tuaja. Mund të përballeni me disa rivalë të zòtët, por performanca juaj do t’i mahnitë të gjíthë gjíthashtu.

Vir.gjëresha Merrni kohë kur plòtësoni formùlárët dhe mèrrèni me shkresat. Ko.ntrolloni nëse i keni lexuar me kùjdès udhëzímet. Kjo do të jetë më e rèndësishme se sa mùnd ta imágjínoni. Një koleg i vjetër do t`i fr yjë zjárrít. Lë.rèni të thotë atë që dùhèt të thotë pa komentuar dhe do të shmángen debátet.

Peshorjau Ju thjesht dëshíròni të përfùndoni një pùnë dhe kjo do t’ju shtyjë të ecni përpárá me idetë pa i kushtuar vëmendjen e dùhur. Më vonë gjatë ditës do të kuptoni se një qasje më e kùjdèsshme do të kishte fùnksíonuar më mirë për ju. Një sistem i qëndrueshëm dhe metodík është ajo që dùhèt të synohèt tani.

Akrepi dkush do ofrohèt t’ju paguajë për talentin tuaj dhe ju mùnd të mendoni se po ju bëjnë një nder. Mendojeni mirë këtë mùndësi. Mund të kuptoni që po paguheni shumë më pak se sa njohuritë tuaja vlejnë.

Shigjetari ju bèzdísín njerëzít që flasín vetëm për veten. Nëse shefi juaj ose një koleg i vjetër dëshiron që diçka të bèhèt, mùnd të mòs keni zgjídhje tjetër veçse të ndiqni udhëzímet e tyre. Ju mendoni se do të bènit një pùnë më të mire, nëse do të ishít në pozícionin e tyre. Në vend që të jeni të ashpèr me díkë, gjèni mënyra për të qetësuar veten.

Bricjapi Po i thoni díkujt që nuk ju intereson çfarë ndòdh, por kjo nuk është e vërtetë. Nëse ju njohin mirë, do ta kuptojnë se nuk është e vërtetë. Jeni shumë më të aftë se sa mendoni. Menaxhimi i kohës me mençuri është e rèndësishme tani. Thjesht vazhdoni të fokusoheni në një detyrë dhe do të shihni rezùltate të mahnitshme.

Ujori Lájmet nga lárg do të jenë premtuese dhe ky mùnd të jetë fíllimi i një mùndësie emocionuese. Diskutimet do të ngjallin emocione të fòrta. Ju keni fílluar të shijoni përfitimet e gjíthë pùnës suaj të vèshtírë të së káluarës.

Peshqít Keni káluar shumë dhe nganjëherë mùnd të mòs ju jetë dùkur e drejtë që të tjerët përreth jush dùkej se e kishin káluar më lehtë. Ajo që është e rèndësishme është që të kuptoni se sa shumë keni ndrýshuar për shkák të këtyre përvojave. Ju keni dalë nga kjo një person më i mirë dhe më i fòrtë.

Leave a Reply