Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel"E fríkshme" në Jug! Ja sa të kùshton një vezë dhe uji,...

“E fríkshme” në Jug! Ja sa të kùshton një vezë dhe uji, páguaje po dèshe

Koha nuk ka qènë aspak e mirë dhe as vera nuk ka árdhur në Shqipëripor kánë fílluar të víjnë që tani pùshuesit e parë sidomos në plazhet e jùgut.

Pròblèmatika krýesore mbèten cmimet tejet të larta, që tani që na ka pèrfshírë kríza që ka pllákosur, janë akoma dhe më të ndjèshme.

Që në jug të Shqipërisë gjatë vèrës çmimet shkòjnë në ‘qíell’ kjo tashmë nuk është gjë e re, por që një òmlètë të shítet 11 mijë lèkë, të vjetra, kjo nuk ishte dègjuar e parë ndònjëherë.

- Advertisement -

Dy vajza nga Tirana janë shòkùar kur kanë párë fátùrën. Ato kanë páguar në një lokal në breg të detit, 45 mijë lèkë të vjetra vetëm për mèngjesín.

Vajzat kanë márrë tre omleta nga 11 mijë lekè, dy kafe nga 3 mijë lèkë dhe një ujë me çmím 6 mijë lèkë. Siç shíhet edhe nga fátura, ky çmím ka nísur nga dáta 1 maj.

Vájzat shprèhen se po págùajnë vendin, jo shèrbímin. Ky rást është një álárm se si çmimet në jug, por jo vetëm, do rríten këtë vit. Të vetmit që pèrfítojnë janë “bòssat” e qèvèrisë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments