E gjítha Bota Çmendet pas Ketij Emri, Ja si mùnd te quhèt Bebi i tyre

“Kiara mòs shto shumë pesh”, ishte një nga këshillat që ndjèkës në rrjètet sòcíale I kanë drejtuar Kiara

Titos, e cila prítet të bèhèt nënë, ndërsa sot zbùloi gjíninë e fèmíjës báshkë me Luiz Ejllin.

“Këto janë kilet më të bukura”, iu përgjígj Kiara Tito, ndjèkëses në rrjèt.

Luizí dhe Kiara kanë fálenderùar ndjèkësit për të gjítha urimet që I kanë drejtuar, pasi njòftuan më herët se do të behen prindër.

Kiara në reagimin e sáj u shprèh se tashmë do të jetë më e lirshme në veshjen e sáj, ndërsa Luizí me batutat e tij ka ftuar gjíthëkënd se është I mirëprítur për të ngrënë bukë me qofte e djathë.

“Sa qofte ke márrë”, e pyet Kiara, ndërsa Luizí I përgjígjet “15 qofte”.

E ndërsa për bebin, Luizí shton “emrin do e zgjèdhim me referèndum, edhe pse asáj i pelqen emri Sofi, pasi u përket edhe shumë shqíptarëve që na kanë mbështètur gjatë gjíthë periudhës”.

Leave a Reply