Monday, October 2, 2023
HomeGenelE Hèna e Fátit/ Na e Shkrùaj sot Çfarë Shènje ke, të...

E Hèna e Fátit/ Na e Shkrùaj sot Çfarë Shènje ke, të Jápim të Tashmen dhe Ardhmen

Ju që besoni në ástròlògjí, në këtë artíkùll keni të rènditur shenjën tuaj të hòròskòpit dhe çfarë zbùlon ajo për jetën tuaj në të káluarën. Shumë interesant është ákti, se kárákteristíkat në jetën tuaj në të káluarën, trègòjnë shumë për ju, në të tashmen.

Koha ne vijim, e ardhmja, dashi, Nëse jeni një dash, atëherë jeta juaj e mëparshme ka qenë e dominuar nga Peshqít. Díkur ke jetuar një jetë me shumë përgjegjësi dhe análizoje çdo gjë me detaje. Në jetën tuaj sot, jeni të gjíthë me fíllime të reja dhe një jetë të lirë. Díkur keni jetuar një jetë ku nuk jeni drejtuar nga emocionet. Tani, ju mendoni se është koha për një jetë më dinamíke, ku jeni përgjegjës për emocionet tuaja.

Koha ne vijim, e ardhmja, demi, Jeta juaj e káluar ka qenë e dominuar nga shenja e dashít. Ju keni pasur disa tendenca ushtarake në jetën e káluar, pra shumë të kòntròlluar. Mund të keni qenë edhe mësues në një shkòllë. Tani, jeta juaj ka më shumë rehati personale dhe kënaqësi.

- Advertisement -

Koha ne vijim, e ardhmja, binkae, Demi është në shenjën tuaj në të káluarën. Në një jetë të káluar nuk keni qenë të interesuar për anën intelektuale. Tani, jeni bërë objektiv dhe dëshíròni të mèsoni gjëra të reja në jetë.

Koha ne vijim, e ardhmja, gafore, Nga një jetë të káluar ka qenë e dominuar nga Binjakët. Keni qenë të fokusuar në përgjegjësi, në shtëpi dhe familje. Fríka nga realiteti jo i mirë ka ardhùr nga Binjakët. Díkur keni qenë një shítës, orator, apo shkrímtar. Tani, ju jeni të gatshëm të paguani për të pasur më shumë vëmendje për emocionet dhe për jetën tuaj.

Koha ne vijim, e ardhmja, luan, Në jetën e díkurshme ju keni qenë gaforre, prandáj e keni pasur të vèshtírë të gjènit dashùrinë e vërtet. Keni qenë tip sòcíal dhe keni përjetuar kármën. Tani, ju doni të keni dashùrinë nga njerëzít tuaj të dashur, dùke mòs e lënë egon t’ju bëjë egoistë, pasi në jetën e díkurshme e keni paguar këtë sjellje.

- Advertisement -

Koha ne vijim, e ardhmja, vírgjèresha, Në jetën e tanishme ju bèni për të tjerët, sepse ju vini nga dominimi i luanit në jetën e díkurshme, ku donit të ishít në qendër të vëmendjes. Ju i keni ínjòrùar njerëzít që kanë bërë shumë për ju në jetën e díkurshme. Tani ju keni ndrýshuar, pasi mèrrni më shumë përgjegjshmëri për gjërat që ndòdhin në jetën tuaj.

Koha ne vijim, e ardhmja, peshore, Ju keni pasur tendencën e vírgjëreshës dhe kármën nga jeta e káluar. Jeta e káluar ndíkon te fríka që keni tani për të shkùar drejt gjërave ekstreme. Tani e shíkoni veten tuaj dùke i përballuar mirë vèshtírësitë e jetës.

Koha ne vijim, e ardhmja, akrep, Në jetën e díkurshme keni balancuar çdo aspekt të jetës për shkák të fríkës për të qenë një ekstremist. Ju mùnd të keni pasur një profesion lígjor dhe të keni qenë të fíksuar me drejtësínë. Tani, ju doni të jètoni për veten tuaj dhe të ndíhmoni të tjerët sipas kushteve tuaja.

Koha ne vijim, e ardhmja, shígjetar, Në jetën e káluar keni qenë të dominuar nga Akrepi. Mendonit thèllë dhe keni qenë shumë zèmèrgjerë. Ju mùnd të keni qenë të privuar nga të mirat e jetës, në një jetë të káluar kështu që tani ju doni të shihni, dëgjoni, shijoni, ndjeni çdo gjë. Nuk kufizoheni lehtë ndáj gjërave që doni të bèni.

Koha ne vijim, e ardhmja, brícjap, Díkur bricjapi ka qenë i dominuar nga shigjetari, ku kishte një liri të pakufizuar. Ju mùnd të keni përjetuar disa kárma nga të tjerët të cilët janë ndjèrë të ínjòrùar apo të bráktisur. Ndoshta keni pasur çdo gjë dhe kurrë nuk ia dinit vlerën pùnës dhe vèshtírësive. Tani është koha që përgjegjshmëria të kthehèt te ju.

Koha ne vijim, e ardhmja, ujoret, Keni pasur një jetë të kufizuar të dominuar nga Bricjapi. Tani ju keni një jetë uníke dhe përvoja krejt të reja. Ju jeni dùke lèvízur nga një jetë me rregùlla drejt një bote ku fluturoni të lirë.

Koha ne vijim, e ardhmja, peshqit, Keni ardhùr në fùnd të cíklit. Në jetën e díkurshme keni shijuar shumë vetminë dhe keni qenë uník. Tani, jeni gati për të qenë me të tjerët dhe të lídheni me díkë. Peshqít tani janë të hapur për përvoja shpirtërore.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments