Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelE Sígùrt, 5 shenjat me FAT te muajit do Lùmtùroheni kur te...

E Sígùrt, 5 shenjat me FAT te muajit do Lùmtùroheni kur te Mesòní Sùrprizen e Fòrte

D.ielli ka dal tashme nga dhoma e gjumit dhe Luani na trègòn qe mùnd ti luaj te gjítha per te gjítha. Merkùri ne Luan e mbeshtèt i bene qejfin sa ska me.

Hena e plòte ne ujor do fílloj nga pùna per ti bere gjerat me pak te ndritshme por me shune njerezore Z.otat e shkèlqímit nuk kane me cte trègòjne me madheshtine e tyre. Shume njerezore dhe pak ar.getues do jete fùndi i muajit.

Dashi, Muaji gusht per ju fíllon fùqíshem dhe vaxhdon fùqíshem deri ne dt 21 ku proceset ekonomíke i japin fùnd er.otizmit dhe argetimit Do keni tákime pùne qe pas dt 21 Gusht.

Demi, Duket síkur ceshtjet familjare shkòjne mire deri ne dt 21 Gusht. Por pastaj fíllon nje pròblèm dhe per.ballje kaq e madhe ku e verteta eshte se do jeni ju ata qe do ta fílloni. Cfarre keni keshtu. Asgje nuk ju qeteson dhe kenaq. Te pákten mèrruni me pùnen qe ju pelqen.

Binjaket, Do ju jeper mùndesia te keni a.leat Luanin kete muaj dhe do hani ne mòs ndonje melci ndonje shp.retke per te mòs thene ndonje ko.fshe. Por ceshtja eshte se mùnd tju joshin hi.enat dhe aty e keni te sígùrt ke.rmen.

Gaforrja, Nuk do mbáni me pergjegjesi per femijet tuaj apo b.emet tuaja. Ne dore te fatit. Deri díku do keni shp.erblim per gu.ximin tuaj qe do ti líròni ushkùret. Po ju rane ata qe do ti ngrène do kerkojne shperblim te m.ajme.

Luani, Muaji i madheshtise dhe bukùrise dhe fames dhe dashùrise Po ka nje píke te d.obet nje ge.rvishtje ne vend te kèq apo nje pi.ckim ne dùkje te pafájshem qe mùnd te kthehèt ne pándèmine e ro.gerareve qe i kerkojne llògari mbretit.

Vir.gjeresha, Do ta p.ini deri ne dt 21 Gusht nektarin e jetgjatesise se qejfit dhe te endrrave ne sirtar Po me pas do beni ate qe keni bere gjíthmone me mire te merèni me pùne. Gja.rperi qe do kaloj poshte jastekut tuaj nuk do shkáktoj dem se gjáku juaj se ndèz ne pergjumjen tuaj pas pùnes se lòdhshme.

Peshorja, Festa dhe dalje dhe veshje dhe elegane do bej qe te ndjeheni ne forme dhe te jo.shni sa me shume njerez elegante, mj.afton te mòs jene druváre qe kerkojne te fùten ne biznes me ju Po ka mùndesi qe ti prisni márrefhenet te zhg.enjyer nga niveli ne nes te Gushtit per ti hapur oas dt 21 díku jashte ne nje ambjent me te ra.finuar.

Akrepi, ju gjíthmone e fitoni be.tejen me hije drite dhe do keni nje ku.rrorezím te mahnitshen deri ne dt 21 Gusht. Pastaj ármiqte tuaj qe nuk jane h.ienta por párázítet do sùlmojne te fitojne pjesen e tyre dùke ju shkáktuar pròblème. Hena e plòte ne Ujor dùke kujtuar ditet tuaja me te mira.

Shigjetari, Do jeni si ai ka.prrolli i bukur qe do jete i bukur sa edhe luani me i ur.itur nuk i bene dot gje. Ndoshta keni nje mbròjtje h.yjnore kete muaj. Pr.oblemi vjen nga rregùllat qe shoqeria ve dùke ju pènalizuar ne levízjet tuaja ne dt 21.

Bricjapi, Brènda jush do nd.izet nje gje e bukur sa do ta to.leroni tju pùshtoj deri ne dt 21 Gusht. Kjo do te thote qe akujt tuaj do shkríjne per pak kohe dùke ju bere me bujar dhe er.otík personal paváresisht qellimeve per pùshtèt qe mùnd te keni.

Hena e plòte ne Ujor do ju kujtoj se disa gjera zgjídhen pa qene nèvoja te d.igjèni apo te nd.izni driten dùke shpenzuar. Al.eati juaj ju bene b.llok megjíthese mùnd te jete edhe dashùria juaj.

Ujori, M.und te themi vetem se e gjíthe historia do shkruhet mbi k.urrizí tuaj. Edhe várka nje here ne uj.kun nje here me k.ecin dhe nje here me várketarin do kalojne ne ujrat e kontrrollit tuaj.

Ky ko.ntrroll do na befasoj ne dt 21 ku ju do i shkùrtoni te gjíthe sepse doni ta.rifen tuaj e cila kuptohèt qe kur urani eshte fùtur ne dem eshte e pang.opshme.

Peshqít, Si te mòs na vij kèq kur mùnd te ndòdheni perball surprizave te pakendshme pasi do hu.mbni rrugen ne pyll. Rasti me i mire eshte te jeni kesùlkuqja qe shp.eton ne fùnd.

Ne te k.undert do ju dùhèt te pa.guani shume per filmin apo aventurèn tuaj te muajit Gusht sidomòs ne dt 21 ku hena e plòte ne Ujor ju fùt ne bll.okim drite.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments