Friday, September 29, 2023
HomeGenelE thá të sígùrt/ Shenjat me plòt fát në Maj, do pásùrohèni...

E thá të sígùrt/ Shenjat me plòt fát në Maj, do pásùrohèni këtë muaj

Në Maj ju do të shtýheni drèjt një períudhe më të mirè të jètës që kèni dhe ditë më të bùkùra dhe plòt shkèlqím do ju víjnë.

Këto jánë fjalë e párá të një párashíkimi shumë të bùjshëm të muajit maj që ju sot, sipas shenjës që kèni, do të kèni mùndèsínë që të zbùloni dhe mèsòni fatin tuaj.

I pári si gjíthnjë në listë është dashi, që në maj do të ríkùrèrojnë të gjíthë fatin e mùnguar në muajt e párë. Edhe në dashùri do t’u vèjë shumë mbárë.

- Advertisement -

Lajmi më i mirë për majin është në lídhje me párátë sepse ju do të shíhni më shumë frýte dhe më shumë fínáncíme.

Për ju të shenjës së ëmbël, si demi, do të arríni më në fùnd që të nísni atë punë që kèni ëndërrùar shumë gjátë e cila ka edhe më shumë lèk. Ju do të mbùshèni me fòrcè dhe aspak ríválitet.

Kèshílla më e madhe e muajit maj është të kùfízoni sa më shumë shpènzímet dhe të rríni sa më lárg hùáve sepse më shumë mbárèsi do ju víjnë në èkònomi.

- Advertisement -

Ju bínjakë në lídhjè me punën, kur jèni të lòdhùr, dùhèt të keni fòrcèn për të thënë mjáft për të gjètùr kohë për të pùshùar.

Gjatë Majit, ju mùnd të shíjoni një dòkumènt ose lajm në lídhjè me një prònë që zòtëròni ose dòni të blíni. Në përgjíthësi gjátë gjithë Majit, fáti do të të ndjèkë.

Gáfore, përpíqùni të kríjoni márrëdhènie të mira pròfèsíonále. Kështu ju do të gjèni atë që ju nèvòjitèt.

Në Maj, jini të kùjdèsshèm në márrëdhèniet tuaja pròfèsíonále dhe të bíznèsít. Trègòni kùjdès të mos lèjòni krýerjen jo-pròfèsíonále të detyrave tuaja për shkák të nxítímít ose mùngèsës së pèrvòjës.

Në lídhjè në punën, Luanít, nuk dùhèt të hùmbni as një minutë të kòhës suaj me gjèra të pakèndshmè.

Nëse keni líndùr nën shènjën e Luanit, këtë Maj do të mèrrní párá nga një ínstítucíon, bánkè apo bùrim tjetër.

Kèshílla për punën për vírgjèrèshèt është dòrèzòhuni párá gábímève tuaja dhe do t’i kápèrcèni ato. Nuk èshtë momènti të fshíhèni pas tyre.

Do të angázhòheni për një kòntrátë ose márrëvèshje të rèndèsishme të një nátyre fínáncíare, ose pòlítike.

Për Peshoret dhe në çèshtjet e punës, edhe ju jèni mjáft të shqètèsùar për një pròjekt që nuk ka nísùr ènde dhe që e kèni të vèshtírë të òrgánizòni deri në dètájet më të vogla.

Shumë prej jùsh do të gèzòjnë të árdhùra të mira në bùxhètin e fámíljes tuaj ose rèálizímin me sùksès të një márrëvèshjeje për fámíljen.

Akrepí, s’mùnd ta fájësòni vèten për të gjitha, mádje nuk mùnd të qèndròni afèr dhe të shíkòni, por do të dùhet të përmbáhèni dhe të fòrcòhèni në çdo háp.

Ky Maj për ju do të jetë i bèkùar me fínánca të mira. Trègòhùni të kùjdèsshèm me kòntròllin e páráve që do të mèrrni.

Shígjetar, Do të pránòni disa dèvijíme këtë Maj, vèçanèrisht kur nuk kèni fòrcë të mjáftùèshme për t’i vázhdùar të gjitha, me të njèjtin íntènsítet.

Do të kèni pèrgjègjësi shumë sèriòze në lídhjè me punën, bíznèsín, detýrat shòqèrore ose pòlitíke, pròjektèt dhe më shumë.

Fínáncat do të përmírèsòhen fálë mènáxhímit të mirë të të ardhùráve.

Për Brícjápin në punë, mos u shqètèsòni shumë gjatë kèsaj periudhe, vèçánërísht nga píkëpámja pròfèsíonále.

Do të ngárkòheni me më shumë detýra fínáncíare dhe ráste, págèsa ose shlýèrje të angázhímève të ndrýshmè mònètáre.

Për punën ju të Ujorit, híqni dòrë nga aktívitètet tuaja dhe pèrpíqùni të jèpni pèrgjígje më kònkrète kur ata ju kèrkòjnë llògári të vèprimeve tuaja.

Në Maj, një shpènzím i páprítur do të kríjòjë tènsíon të përkòhshèm në shtëpinë tuaj. Mùndòhùni të trègòhèni të dùrùèshëm dhe të gjèni një zgjídhjè.

Peshq, mbáni në mend këtë Maj se gjíthçka mùnd të ndrýshòjë në një çast, kèshtu që mbájèni sígùrínë tuaj.

Ju do të kèni vízíta të sùksèsshme në ínstítùcíone të ndrýshmè qèvèritáre, bánkáre apo lígjòrè për çështje që janë të rèndèsishme për fámíljen ose bíznèsín tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments