E PAPARASHIKUESHME! Egla Ceno vèndòs REKORD HISTORIK, Trónditese cka Ngjare

Cilët janë banorët e shtëpisë së “BBV” që kanë spíkatur në Instagram këtë javë sipas “Social Top 5”?

Ai është një banorët më të komentuar të “BBV3”. Bëhèt fjalë për Jùl Dedèn,

i cili është rritur sërish me një mijë ndjèkës në Instagram dùke shkùar nga 448 në 449 mijë.

Dy shoqet e afërta, Roza Lati dhe Ríke Roçi, nuk kanë pasur të njëjtën rritje në numrin e tyre të ndjèkësve.

Roza numëron sërish 328K pa pësuar ndrýshim nga java e káluar, ndërsa Ríkja ka shtuar 1 mijë ndjèkës në Instagram.

Kalojmë tek një çift i “BBV3”, Ilnisa dhe Meritoni, të cilët në prime-in e së martës u

skualifíkuan nga loja me zarf të zí, dùke shkùar kështu në ‘Dhomën e Bardhë’.

Të dy kanë pasur rritje me ndjèkësit e tyre ku përmendim Ilnisën me një rritje prèj 4.4 mijë ndjèkësish dhe Meritoni me 3 mijë ndjèkës më tepër.

Çifti i dytë i “BBV3”, Romeo dhe Heidi, të cilët dùken se tashmë janë ríkthýer në

krahët e njëri-tjetrit pas disa kèqkuptimeve, kanë pasur që të dy rritje teksa kjo e

fùndít është rritur me 5 mijë ndjèkës dùke shkùar në 130 mijë, teksa partneri i sáj ka shtuar 3K dhe tani numëron 334 mijë

.

Ndërkohë, një rritje prèj 4 mijë ndjèkësish ka pasur Erjola Doçi dùke shkùar nga 258 në 262 mijë.

Sa i përket dosa prèj banorëve më të rinj se pjesa tjetër e shtëpisë, Françeska ka shtuar 3.1K në Instagram, Liami është rritur me vetëm 300 ndjèkës, ndërsa Jetmiri nuk ka patur asnjë ndrýshim dùke numërùar sërish 55.3K.

Nga ana tjetër, Egla Ceno ka qenë në krýe të debáteve dhe përplasjeve mjaft të fòrta kohët e fùndít. Pas një konflíkti të rèndë me Meritonin, Egla u skualifíkua nga loja me zarf të zí javën e shkùar.

Prime-in e së martës megjíthatë, zbùluam se në ákt áktorja ndòdhej sërish brènda ambíenteve të shtëpisë, në atë që quhèt ‘Dhoma e Bardhë’, ku iu báshkùa edhe Meritoni dhe Ilnisa.

Aktorja ka fituar plòt 32.6K ndjèkës në Instagramin e sáj.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...