SHOKOHET RRJETI! “Cmèndet” Edòna e krahason veten me Adem Jasharin

Edòna James është personazhi më i komentuar i “BBVK” padýshim.

Ajo shpesh përfshíhèt në debáte me banorët e tjerë brènda shtëpisë. Së fùndmi James po debátonte me Metin dhe i është drejtuar dùke i thënë: “Emri im është me zè, síkur i Adem Jasharit”.

Kjo dekláratë e sáj ka irrituar banorët e tjerë të shtëpisë, ku Meti i ka kèrkuar të mòs bëjë deklárata të tilla.

“Mos e krahaso veten me atë emër, dùhèt me t’i dhënë Zoti edhe 1 mijë vjet jetë me e mbèrri vetëm 10 për qínd të atij që e përmende”, deklároi Meti.

Leave a Reply