SHÓKUESE/ Zarf i Zi ne BBV, PÉRJASHTOHET menjehere banori

Vjen zarfi i zí i pare ne Big Brother Vip 3 per kete sezon.

Zarfi ishte per ish-fùtbollistin Klodian Duro.

Gjat darkes se djeshme Klodiani tha nje deklárate shòkuese:

Ruaju nga mua se unë kur kam rráhur gruan time e di si më dùkeni ju? 

Dhe per kete deklárate Big Brother ka mare vendimin dùke e perjashtuar menjehere nga gara konkurrèntin per me shume shíkoni videon me poshte ku trègòn dekláraten e ish-fùtbollistin qe solli skualifíkimin e tij nga gara.

 

Leave a Reply