KÉRCITI DHÚNA? Banoren e PLÁSÍN keq ne Toke, Plási keq tek Bigu

Gjithçka ka ndòdhùr teksa banorë

t ishin në oborr dhe Erjola shkòi të ùlej në divan

Mbrëmjen e djeshme Erjola dhe Jetmiri janë përfshirë në një debát, për shkák të një shákaje e cila dùket se nuk shkòi ashtu siç pritej.

Gjithçka ka ndòdhùr teksa banorët ishin në oborr dhe Erjola shkòi të ùlej në divanin që ndòdhen aty. Megjíthatë, Jetmiri që ndòdhej i ùlur, në këtë moment e ka lárguar divanin dhe Erjola është rrëzuar në tokë.

Ajo nuk e ka pritur aspak mirë këtë gjest dhe i është drejtuar Jetmirit, dùke i thënë “Turp të të vijë”. Banorët e tjerë kanë ndërhyrë për ta qetësuar por ajo e acárùar i ka kèrkuar Jetmirit që të mòs e bëjë më këtë gjest pasi nuk ishte aspak sháka.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...