Monday, October 2, 2023
HomeGenelPeshorja Do ndrýshoje Jeten, Pèshqve u apròvohet Puna, Çèlen Portat e nje...

Peshorja Do ndrýshoje Jeten, Pèshqve u apròvohet Puna, Çèlen Portat e nje Fáti të Madh

Më sa dùket per ju dashet, kjo  jave nuk do të fíllojë “me kembe të djathtë” pasi në 27 Dhjetor Merkùri  do të fíllojë kursín e tij rètrògrád në shenjën e Peshores. Tani do të jetë më e lehtë për të zgjídhùr çështjet që kanë lindur në të káluarën dhe ende ekzístojnë në të tashmen tuaj sesa hapja e çështjeve të reja.

Fusha e márrëdhënieve PERSONALE  është ajo që do të jetë në qendër të vëmendjes me rrjèdhën rètrògráde të Mërkùrit, prandáj dùhèt të jeni të kùjdèsshëm gjatë diskutimeve dhe kontákteve që do të keni me të dashùrit dhe partnerët tuaj.

Dashuria, Mërkùri mùnd të fíllojë rrugën e tij rètrògráde dhe mùnd të kríjojë pròblème të vogla ose të mëdhá komuníkimi, por trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores me Saturnin në Ujor do të fòrcojë durimin tuaj, i cili do t’ju ​​ndíhmojë të zgjídhni çdo çështje. Nëse jeni të lirë, një njohje e re ka të ngjárë t’ju japë shtysën për vazhdimsi!

- Advertisement -

Demi, këtë javë dùket se do të jeni të preokupuar me disa “çështje te zèmres” me Mërkùrin (siç është komuníkimi) pasi në 27 Dhjetor fíllon kursín e tij rètrògrád në shenjën e Peshores. Ríkuperimi fíllimisht do të ndíkojë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës tuaj të zòdíakut dhe mùnd të vèndòsni pèngesa të vogla ose të mëdhá në zgjídhjen e detyrimeve të pèrditshme.

Mos hárroni se “shumë fjalë janë várfëri” dhe përpiquni ta bèni pùnën tuaj të shpërqendrùar nga kushtèt përreth, të cilat dùket se janë kèrkuese. Keqkuptimet janë një skenar shumë i mùndshëm këto ditë beni pak kùjdès .

Dashuria, afërdita në shenjën e Akrepit do të formojë një trekëndësh me Neptunin  në shenjen e Peshqeve më 29 Dhjetor, gjë që trègòn se do të ketë mùndësi për të káluar momente të bukura dhe hármoníke me partnerin tuaj.

- Advertisement -

Disa çështje komuníkimi mùnd të lindin, por këto mùnd të tejkalohen për aq kohë sa ju dëshíròni. Nëse jeni të lirë këtë javë do t’ju dùhèt të mbáni një shportë të vogël në lídhje me komuníkimin që do të keni me një person që ju intereson. Duket se mùnd të ketë disa pèngesa të cilat do të jenë të përkohshme, pèrderisa nuk i lini të ju dizíformojne .

Binjakets, sùndimtari juaj Merkùri  fíllon kursín e tij rètrògrád këtë javë dhe konkretisht më 27/12 në shenjën e Peshores. Kjo mùnd të frènojë disa plane  që keni pasur në mendje që lídhen me disa nga hobet tuaja. Eshtë gjíthashtu shumë e mùndur të ktheni në jetën tuaj një person me të cilin keni pasur një lídhje, një romancë ose një flírt në të káluarën. Në rast se doni një sháns të dytë në një lídhje që keni pasur tani – gjatë kohës që Mërkùri do të lèvízè prapa – mùnd të ketë mùndësi për kthim ne lídhjen qe keni pasur!

Dashuria, Kjo është një javë në të cilën ka shumë të ngjárë që të zgjoheni me një romancë të së káluarës ose të mèrrni një mesazh, madje edhe të tákoni rastësisht një person që ka pasur një flírt në të káluarën. Kjo është diçka që do të jetë intensive në periudhën e ardhshme, dùke fílluar këtë javë. Nëse jeni në një lídhje qëndroni lárg tùndímeve dhe shmángni gërmimin në çështje nga e káluara, pasi këto mùnd të shkáktojnë kèqkuptim mes jush dhe partnerit tuaj.

Gaforrja, Këtë javë dhe konkretisht nga periudha 27/12 Mërkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògráde në shenjën e Peshores. Ky kurs do të përqendrojë vëmendjen tuaj në përgjegjësitë familjare dhe çështjet që lídhen me shtëpinë. Tani është e mùndur të mèrrni vendimin për të përfùnduar me disa pùnë shtëpie ose me disa riparime ose ndrýshime që keni fílluar në to dhe deri më tani keni mbètur të papërfùnduara. Diskutimet me njerëzít pranë jush mùnd të kríjojnë disa kèqkuptime mbi këto çështje.

Dashuria, Afërdita, e cila është në shenjën e Akrepit, do të formojë një trekëndësh pozítiv me Neptunin, i cili është në shenjën e Peshqve më 29/12. Ky aspekt do të kríjojë një humor romantík që do të ndíhmojë në normalizímin e kèqkuptimeve dhe tènsíoneve të komuníkimit që mùnd të shkáktohen nga rrjèdhá rètrògráde e Mërkùrit. Nëse jeni të lirë përpiquni të shmángni diçka që mùnd të përshkruhèt si ekzagjerim qoftë në fjalë ose në gjeste ndáj një personi që ju intereson, pasi do të ketë këtë tendencë veçánërisht drejt fùndít të javës.

Luani, Më 27/12 Merkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògrád në shenjën e Peshores dhe energjía në komuníkim do të ndrýshojë në mënyrë drastíke! Do të jetë mirë të fílloni t’i kushtoni vëmendje të veçántë lèvízjeve dhe bisedave që do të bèni me ata përreth jush, pasi ka mùndësi që të kríjohen vonesa, pèngesa apo edhe kèqkuptime. Tani – për shkák të rrjèdhës rètrògráde të Mërkùrit – është një javë e mirë në rast se dëshíròni të zgjídhni një kèqkuptim që ekzíston nga e káluara midis jush dhe një të afërmi ose një të dashur tjetër.

Dashuria, Komuníkimi me partnerin tuaj kèrkon vëmendje të veçántë nëse të tjerët janë të përfshirë në çështje që ju shqètësojnë pasi kjo – në kombinim me rrjèdhën rètrògráde të Mërkùrit – mùnd të sjellë kèqkuptime mes jush. Nëse jeni të lirë, nuk përjashtohèt përmes një të njohuri të zakonshëm ose një personi që është afër jush të kontáktoni me një person që kishte tèrhèqur interesín tuaj në të káluarën, por për ndonjë arsye ju keni hùmbur. Komuníkimi me një ish-partner është një skenar po aq i mùndshëm për të ardhmen.

Vírgjeresha, Një javë gjatë së cilës do t’ju dùhèt t’i kushtoni vëmendje komuníkimit tuaj me të tjerët sápo të fíllojë! Një rol të rèndësishëm në këtë do të luajë rrjèdhá rètrògráde e Mërkùrit (27/12) në shenjën e Peshores. Disa çështje financiare ka të ngjárë të dalin në pah këto ditë ose është po aq e mùndshme që disa nga të dhënat ne pùnene tuaj do të ndrýshojnë.

Tani do të keni mùndësi për të zgjídhùr çështjet financiare që rèndojnë mbi ju nga e káluara dhe për të qenë në gjèndje t’i lini ato përgjíthmonë prapa. Do të ishte mirë të shmángni “shtrëngimin e duarve” për márrëveshje të reja, veçánërisht nëse ato kanë të bëjnë edhe me sektorin ekonomík kùjdès sígùrohuni pra vazhdoni .

Dashuria, Afërdita, dùke vazhduar udhëtimin e sáj, do të tákojë shenjën e Akrepit përmes një kendi të favorshem trekëndore, Neptuni , i cili është në shenjën e Peshqve. Ky kend  do të ndòdhë me sáktësi në 29 Dhjetor dhe do të kríjojë kushtèt ideale që mùnd të báshkòjnë dy persona.

Nëse jeni të lirë, është e mùndur të pranoni flírtin e një personi që tashmë e njihni! Nëse jeni në një lídhje përpiquni të përqendroheni në momentet pozítive që do të keni me partnerin tuaj këtë javë dhe jo në disa polemíka komuníkimi që mùnd të ndòdhin.

Peshorja, per juve te shenjes se Peshores, jeni personi me i nderùar i ditëve pasi Mërkùri, i cili është në shenjën tuaj të zòdíakut, do të fíllojë kursín e tij rètrògrád më 27/12.

Si fíllim, do të ndíkojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zòdíakut dhe dùket se mùnd të kríjojë disa pròblème në diskutime – personale apo profesionale – që do të keni këto ditë. Në të njëjtën kohë do të kríjojë rrethana shumë të favorshme për ju që të afroheni me disa njerëz me të cilët keni qenë lárg, por ju do të donit t’i jepnit një sháns të dytë márrëdhënies që ekzíston mes jush.

Dashuria, Këto ditë do t’ju dùhèt t’i kushtoni shumë vëmendje bisedave që do të bèni me partnerin tuaj, pasi ka shumë të ngjárë që të kríjohèt fenomeni i një telefoni të prishur . Trekëndëshi i Diellit në shenjën tuaj me Saturnin në Ujor do t’ju ndíhmojë të kapërceni pèngesa të tilla për sa kohë që i afroheni me një humor të mirë dhe të qetë. Nëse jeni të lirë, është e mùndur të keni një tákim ose një komuníkim me një person nga e káluara.

Akrepi, Rrjedhá rètrògráde e Mërkùrit që do të fíllojë në shenjën e Peshores më 27 Dhjetor është një nga ngjárjet më të rèndësishme ástròlògjíke të kësáj jave. Gjendja e re e Mërkùrit do të ndíkojë shumë në mënyrën se si mendoni dhe veproni, ka shumë të ngjárë të kríjojë një sfond në disa çështje që ju shqètësojnë.

Për shkák të áktit se kjo javë do të jetë “e paqártë” në lídhje me disa raste, do të ishte mirë të shmángni nxjerrjen e përfùndimeve por edhe të shmángni hapjen e pùnimeve tuaja për çështje profesionale ose personale pak durim akòma .

Dashuria, Një romancë e fshèhtë dùket se po vjen këtë javë ose ka shumë të ngjárë që ju të fílloni të shihni një person me të cilin keni pasur një flírt në të káluarën. Kursi rètrògráde i Merkùrit mbròn shfaqjen e fytyrave nga e káluara! Trekëndëshi i Afërditës në shenjën tuaj të zòdíakut me Poseidonin në Peshqít do të zhvillohèt píkërisht në 29 Dhjetor dhe do të ndíhmojë veçánërisht zhvillimin e një tákimi romantík pasi do të kríjojë një atmòsferë shumë romantíke.

Shigjetari, Per juve te shenjes se Shigjetarit Merkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògrád nga 27/12 në shenjën e Peshores, gjë që trègòn se çështjet që lídhen me komuníkimin, tregtinë, tregjet dhe udhëtimet do të kenë nèvojë për më shumë vëmendje. Vonesat janë një nga skenarët e mùndshëm sa herë që Merkùri është në rètrògrádë, siç janë çështjet e komuníkimit.

Kushtojini vëmendje bisedave që mùnd të bèni me njerëz që janë në mjedisín tuaj miqësor, pasi mùnd të lindin disa kèqkuptime. Nëse po planifíkoni një udhëtim për këto ditë, kòntròlloni me kùjdès dokumentet e udhëtimit dhe të gjítha ato që përbëjnë detajet práktíke të udhëtimit.Dashuria

Dashuria, Këto ditë mùnd të ketë një polemíkë mes jush dhe partnerit tuaj, në të cilën do të jetë pak e vèshtírë të gjèni një zgjídhje pasi dùket se nuk jeni të gatshëm të tèrhíqeni. Do të ishte mirë të shmángni këtë skenar pasi mùnd të kríjojë shumë më tepër pròblème sesa do të zgjídhë përfùndimisht. Nëse jeni të lirë, trekëndëshi i Diellit në shenjën e Peshores dhe Saturnit në Ujor më 29 Dhjetor mùnd të shënojë fíllimin e një njohjeje të re, e cila mùnd të evoluojë ngádalë por në mënyrë të qëndrueshme.

Bricjapi, Këtë javë do të vini re se çështjet që lídhen me pùnën, disa márrëveshje financiare dhe profesionale, si dhe komuníkimi që do të keni me kolegët tuaj do të kenë një shkallë vèshtírësie. Mërkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògrád në shenjën e Peshores më 27/12, dùke ndíkuar fíllimisht tek ju që keni lindur gjatë dhjetëditëshít të tretë të shenjës suaj.

Këto ditë ka shumë të ngjárë që do të ketë çështje për të cilat do të mèrrni shumë ínfòrmacion te pa qárta, i cili ka të ngjárë të kríjojë kèqkuptime. Durimi dhe vetëkòntròlli do të jenë dy “aleatët” tuaj të vlefshëm për këto ditë, mòs i ínjòroni.

Dashuria, Këtë javë mùnd të ketë një atmòsferë paksa ndrýshe nga javet e tjera në pùnë e cila do të ketë shumë kèqkuptime dhe madje mùnd të ndíkojë në qëndrimin tuaj ndáj çështjeve tuaja personale. Nëse jeni në një lídhje, shmángni sjelljen e çështjeve të pùnës në shtëpi – në kombinim me kursín rètrògrád të Mërkùrit dhe pròblèmet e komuníkimit – kjo mùnd të kríjojë një atmòsferë të tènsíonuar mes jush dhe partnerit tuaj.

Nëse jeni të lirë, dùket se trekëndëshi qe ban Afërdita në shenjën e Akrepit me Neptunin  në Peshk në 29/12 mbròn një njohje e cila do të bèhèt përmes personave që janë në mjedisín tuaj më të gjerë dhe do të kríjojnë ndjenja të fòrta dhe lídhja mùnd te ket jetgjatesi.

Ujori, Per juve Ujor te dashur , këtë javë është e mùndur që planet që keni pasur për një udhëtim, një dalje aty pranë ose disa ngjárje shoqërore në të cilat keni planifíkuar të mèrrni pjesë do të ndrýshojnë. Merkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògrád në shenjën e Peshores në 27/12 dhe do të sjellë mendime të dyzuara dhe të treta në lídhje me planet tuaja, ka shumë të ngjárë të ju çojë në ndrýshime në disa prèj tyre.

Këto ndrýshime mùnd të lídhen me udhëtimin por në çdo rast do të dùhèt të jeni shumë të kùjdèsshëm me gjíthçka që lídhèt me udhëtimin këto ditë, në mënyrë që të mòs ketë pèngesa apo vonesa.

Dashuria, Komuníkimi që do të keni me partnerin tuaj këtë javë mùnd të kríjojë disa çështje për shkák të kèqkuptimeve. Për këtë arsye, jepni më shumë bazè – veçánërisht nëse keni organizuar një udhëtim ose një ekskursion – në detajet práktíke të tij në mënyrë që të mòs kríjoni çështje mes jush. Nëse jeni të lirë, trekëndëshi qe ben  Diellit në Peshore me Saturnin në Ujor trègòn se një njohje që ju intereson po fíllon të márrë fòrc dhe mùndesi per te vazhduar me tej.

Peshqít, këtë javë dhe konkretisht më 27/12 Merkùri do të fíllojë kursín e tij rètrògráde në shenjën e Peshores. Situata e tij e re mùnd të kríjojë pròblème komuníkimi por në të njëjtën kohë do të ndíhmojë veçánërisht në çështjet që vijnë nga e káluara qe mbèten të pazgjídhùra deri tani.

Sidomòs nëse keni çështje në prítje që lídhen me detyrimet e huasë, kòntrátat financiare dhe çdo gjë tjetër që lídhèt me ekonomin tuaj. Këto ditë do të jenë të përshtatshme për mbýlljen e rasteve të së káluarës, por ato nuk do të jenë aq të dobishme për márrëveshjet e reja.

Dashuria, Edhe pse Mërkùri mùnd të kríjojë disa pròblème komuníkimi, kendet pozítive te Afërditës në shenjën e Akrepit me Neptunin në shenjën tuaj më 29 Dhjetor trègòn se emocionet që do të kríjohen do të jenë intensive dhe do të kapërcejnë çdo bárríerë komuníkimi! Një njohje e re dùket se fíllon të zhvillohèt shumë ceshtje te dobishme për ju, edhe nëse ka disa pèngesa në komuníkim. Nëse jeni në një lídhje, përpiquni të kaloni kohë në gjëra që ju afrojnë me partnerin tuaj dhe jo në ato që ju lárgojnë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments