Thursday, June 1, 2023
HomeGenelËshtë fát t'i keni pranë, jáne te PARET, të lindur e kësáj...

Është fát t’i keni pranë, jáne te PARET, të lindur e kësáj shenje kònsideròhen më të miret

Personat e kësáj shenje kons.iderohen si më të mençurit sepse gjíthmonë thonë atë që mendojnë, pavárësisht nga pásojat dhe gjíthmonë përpiqen t’i bëjnë të lumtur të gjíthë njerezít qe gjènden rreth tyre. Ata kanë nèvojë për sti.mùlim intelektual dhe pavárësi sepse duan gjíthmonë të bëjnë diçka të dobishme në jetë.

Bëhèt fjalë për shenjën e ujorit. Këta persona thonë mendimet e tyre dhe flasín të vërtetën. Ata ndjèkin gjíthmonë rrugën e tyre dhe janë të pavárur. Ujorët kanë nèvojë për liri. Ata duan që të gjíthë të jenë të lumtur dhe gjíthmonë përpiqen të bëjnë gjíthçka për t’i bërë të tjerët të ndihen mirë, pa prítur asgjë në këmbim.

E vetmja gjë që është e rèndësishme për ta është që askush të mòs përpiqet t’ua kufizojë lirinë, në mënyrë që ata të jetojnë pa asnjë detyrim. Ujori gjíthmonë dëshiron të bëjë diçka të dobishme në jetë. Komuníkimi i aftë mùnd ta ndíhmojë atë të bèhèt një poli.tíkane ose ps.íkologe e shkëlqyer. Ajo është një mendimtare progresive dhe shpesh ndíkon në kríjimin e ideve dhe teorive të reja.

Muaji tetor shënon kalimin e Marsit në rètrògrádë. Si do të ndíkojë kjo në jetën tonë dhe cilat janë shenjat që do të prèken më tepër? Marsi mbizòtëron instinktet “káfshèròre” të mbijetesës, zèmèrimit, agr.esivitetit dhe se.ksit. Shenjat që do të ndíkohen më tepër nga ky kalim i Marsit në rètrògrádë janë binjakët, vír gjëresha, shigjetari dhe peshqít.

Gjatë muajit tetor, këto shenja mùnd të përjetojnë fr.ustrim, të përf.shíhen në debáte dhe të ndihen të bèzdísur edhe nga gjërat më të vogla. Nuk ka vend për p.aník. Planeti Mars fùtet në rètrògrádë çdo dy vjet. Këtë vit, ai dèl nga rètrògráda në muajin dhjetor.

Çfarë dùhèt dhe çfarë nuk dùhèt të bëjmë këtë periudhë? Nuk dùhèt të nisim projekte të reja. Nuk dùhèt të nisim asnjë ko.nflíkt. Nuk dùhèt të fíllojmë asnjë áktivitet lígjor. Duhèt të gjejmë mënyra për të kòntròlluar zèmèrimin. Duhèt të zgj.erojmë rrethin e miqve tanë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments