E fùndít/ Ja si mbýllet ky vit për gjíthë shenjat, ja “bíngò” ju pret në vitin tjetër – MediaNews
Genel

E fùndít/ Ja si mbýllet ky vit për gjíthë shenjat, ja “bíngò” ju pret në vitin tjetër

Mèndimi i atyre që shòhín yjet dhe fátín është se ky vit që po tròkèt edhe për pák mùnd të jetë më i mirë, por ka shumë rèndèsi të dímë kush ka e kush nuk ka fát. Nëse do të jètë një vit i lòdshèm, i frýtshëm, i qetë apo një vit që do të na jápë çdo gjë që na ka mùngùar në jetën tonë, le ta mèsòjmë në këtë páráshíkím të tanishëm.

Më kë ta nísím? Patjetër që me kátër të párët që krýesojnë në listë Përhèrë e nísím me të líndùrit e dashít që për fátin e mirë nëse në 2022 ju ka shkùar jeta mirë, në vitin që do të víjë do të kèni akòma më shumë sùrpríza dhe mùndèsi të mèdhá ndrýshímesh.

Në lídhjè me fùshën e lèkève do të gjèni mùndèsi fítími nga shkùrti, mársi dhe prílli.

Kush ùlèt në kárrígèn e mbrètít të fátit për vitin e ardhshëm? Janë dèmèt që pròfèsíoni i tyre do t’u jápë më shumë të ardhùra dhe në pùnë do të márrín bènèfíte më tèpër.

Kush ju shkòn jeta mirë? Fíllòn nga mársi dhe deri në fùnd të gùshtit do të shíhni që në fámilje mùnd të jèni kokë e këmbë të bèkùar.

Të dáshùr dhe të rèspèktuar bínjakë, nëse në fínánca nùk do të kèni shumë ndrýshíme, në fùshën e dashùrisë dhe të shèndètit do të jèni “tòp” në vitin që vjèn.

Mùaj shumë të bègátë do të víjnë për ju ndërsa më të mirët mùnd të jenë prílli, tètori, qershòri si edhe shkùrti.

Viti që do të hýjë do t’ju jápë një dorë të mirë për t’i dhènë lámtùmírën shumë prèj pròblèmeve të jetës dhe ju gafore do të ndíhèni më të lèhtèsùar.

Në pùnë dhe në kárríerë më mirë ju ecèn në kòrrík, márs apo qershor, ndërsa një rrítje në págë mùnd ta mèrrni nga janari.

Yjet thònë se një prèj njerëzve që do të shíjòjnë pásùri në këtë 2023 mùnd të jenë luanët, të cilët do të bèjnë mirë që të ndájnè sa më shumë të ardhùrát, për të ndíhmùar edhe ata që s’kánë.

Për të kèrkùar të rrísni bíznèsín apo kárríèrën, mirë është të bèni lèvízje nga prílli, kòrríku apo mársí që janë mùajt tuaj më të mirë.

Në këtë vit që po íkèn ti vírgjërèshë nuk arríte të márrèsh shumë nga jèta, por ky që vjèn mùnd të të jápë më shumë energjí për të qènë viti i pozítívítetève.

Jèta juaj mùnd të nísë një ri-mèkèmbje dhe kjo mùnd të fíllojë të ndòdhë nga shkùrti, máji dhe deri në fùnd të nëntorit që vjèn.

Mèsázhi për pèshòret është që në vitin që do të víjë të kèrkòjnë më shumë nga jeta dhe të dálín sa më shpèjt nga zòna e tyre e rèhátisë.

Bèni gáti lístën e dèshíráve në muajt ku ju do të kèni fátin në kráhë dhe ato mùnd të jenë shkùrti, mársi, prílli dhe fùndi i tetorit.

Pèrvíshni mèngët míq të akrèpave, sepse në vitin që do të víjë do t’ju dùhèt t’i dílni për zòt vetës për të kòrrígjùar çdo gábím që të sòlli ky vit.

Jeta juaj do të hápë dyer fáti dhe kjo mùnd të nísë që nga maji, korríku por më shumë dò të márrèsh në nëntor.

Një udhëtim i lárgèt apo një kálín dhe ndrýshím të vendit të bánímit është ajo që prítèt t’i òfròjë më shumë vitit që vjèn të líndùrve shígjètar.

Nga máji i vitit të ardhshëm mùnd të mèrrní një lájm emígrímí ndërsa akòma lájme më të mira do dègjòni nga prílli, tetori dhe shkùrti.

Hápí sy e vèshë mirë ti që kè líndùr si brícjap sepse ky 2023 të fávòrizòn shumë në aspèktín èkònòmík të jetës dhe kjo do të thòtë, ose pùna do të të shpèrblèjë shumë, ose do të bèhèsh me dísa bíznèse.

Koha më e mirë për të ínvèstuar në përmírèsímin e jetës janë muajt príll dhe tètor, por nuk përjáshtòhèt as janari.

Si në dashùri, pùnë, shtèpí, lídhjè ndjènjash, shèndèt dhe në shumë e shùmë fùsha të tjera, fávòrízími i pláneteve në këtë 2023 do të jètë me ujorín.

Mbáni në mèndje se fátí do t’ju vèrdállòset afèr jush nga qershòri, janari, prílli dhe máji ndáj ta shfrýtèzòni.

Fálë hënës së mbárèsive që ju prèk në fùnd të vitit, ti peshk, je cílèsuar shènja e dytë më e lùmtùr dhe e bègátë në këtë botë dhe për këtë gjè tre dèshírá mùnd të të plòtèsòhen nga janari.

Muajt që do t’i sjèllím fámiljès tuaj pròspèítetin mùnd të jènë kòrríku, mársi dhe fíllími i qershorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button