NA MÁSHTROI? Drini Zeqo u lárgua nga BBV3 POR FAMILJA E TIJ THOTE: Jemi të gjíthë mirë…

Gazetari Drini Zeqo njòftoi lárgimin nga

“Big Brother VIP”, për shkák të sic u tha një urgjènce familjare.

Pas kesáj ngjárje, ka ardhùr reagimi i parë

nga familjarët e tij, dùke e shtuar edhe më shumë misterin e lárgimit të tij.

Në një postim në profilin e gazetarit në Intagram, familjarët njòftojnë se gëzojnë shèndèt të plòtë dhe nuk ka asgjë për tu shqètësuar.

Ata bëjnë me dije se do të ketë dhe një njòftim të dytë për këtë situatë.

Lajmi si fíllim është dhënë nga vëllai i madh, përmes një njòftimi, të cilin e lexoi áktori Jùlian Deda.Banorët reaguan mènjèherë, ndërsa áktori Deda konfirmoi se nuk po gènjente dhe se Drinit iu desh që të lárgohej me urgjèncë, dùke lënë kështu garën për çmímin e madh.

“Për shkák të një urgjènce familjare, Drinit i është dashur të lerë shtëpinë.

Ai është shumë mirënjohës për kohën që ka káluar këtu dhe ju uron sukses në rrugëtimin tuaj në vazhdim.

Nuk po gènjej. Me lárgimin e Drinit që ishte lider i shtëpisë ju do të zgjídhni një lider të ri.

Në votimin tuaj përfshihen edhe banorë të tjerë të shtëpisë”, lexoi letrën Jùlian Deda.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...