Saturday, December 2, 2023
HomeGenelNuk ndálet Alfred Cako, bèn párálájmërim të fòrtë! Nuk do ketë më...

Nuk ndálet Alfred Cako, bèn párálájmërim të fòrtë! Nuk do ketë më familje, ja çfarë do të ndòdh

Kònspirácionísti Alfred Cáko nuk ndálet me párálájmërimet e fòrta. Ai ka bërë një tjetër dekláratë të fòrtë ku teksa i referohèt familjes, thotë se nuk do të ketë më familje si sot.

Alfred Cáko, Nuk do të ketë familje, nuk do lejohèt familja si sot. Ti do të jetosh nëpër konvíkte, femrat më vetë, meshkùjt më vete, do jètoni të ndárë.

Alfrèd Çáko

Mund të jeni báshkë vetëm për riprodhim dhe pastaj do të jètoni të ndarë nëpër konvíkte. Fëmijët do t’i márrë shtèti. Do t’i quajë Prindi i parë, Prindi i dytë, do víhen kudo në krýe ata dhe këta do jenë në krýe të çdo gjëje.

- Advertisement -

Do ketë konvíkte nëpër kopshte e nëpër çerdhe, atje do flenë fèmíjët, báshkë, të tërë atje. Nuk do lejohèt familja se duan ata, nuk duan familje. Familja është ármíku më i madh i tyre.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments