Fáti gòdet këto shenjá, Mòs e bèsòni po dèshët edhe rròge te mádhe mùnd te márrin – MediaNews
Genel

Fáti gòdet këto shenjá, Mòs e bèsòni po dèshët edhe rròge te mádhe mùnd te márrin

Nëse shumë kòhë më parë disa prèj shenjave kánë hásur një periudhë të gjátë tèláshèsh dhe ngècjesh në jetën e tyre, muaji që vjèn u sjèll të mira. Është një kátegòri njerèzísh që sípas yjeve, kánë trègùar shumë dashùri, mirësjèllje dhe pòzítivítet në jetën e tyre dhe për ta gushti hýn me gjíthë të mirat.

Do të kènë ndrýshíme jete, por edhe përmírèsime në bùxhet dhe në stílin dhe mènyrën e jetesès dhe më në fùnd do ta ndíejnè veten si të “shpètùar” prèj një sítùatè strèsùèse. Kujt i víjnë fínánca të mira, deri aty sa t’u jèpèt mùndèsía që të márrin edhe një shtëpi të re? Ja ku i kèni në këtë artíkull.

Janë në vitin që do t’u víjnë veç të mira dhe ata janë vetëm ujorët që cílësòhen si shenja e párë që u prít fát i mirë. Shumë páráshíkíme ju vlèrèsojnë që jeta juaj ndrýshòn si nata me ditën dhe ju bèhèni njerëz të pásùr. Në punë do të rríteni dhe do të kòrrní sùksès, por këshilla më e mirë është të nísni një bíznès elèktrònik.

Shumë shèndèt, lùmtùri në fámilje dhe bùzèqeshje dhe qètèsi i ndòdh peshòreve që do ta shíjojnë jetën plòt me kènáqèsi. Sa më shumë dùrím që të kíni trègùar, aq më shumë fítíme do ju ndòdhín si në trájtën e një shpèrblími, apo të një përfítími në punën që bèni. Pás muajit shtator do të kètë një të ardhme më të ndrítshme.

Nëse për 7 ditë rrèsht do të mbáni në xhèpín tuaj një fátsjèllës, ju që kèni shenjën e bínjakève do t’ju arríjë fáti tek dera. I gjíthë rrèthi plánetar do të jètë në fávaor tuajin dhe kjo do të kthèhèt në një válë të gjátë me dhènie mùndèsish që do të víjnë me përfítíme në èkònomi dhe kështu viti juaj bèhet i qètè

Shenja e gáforès do të ngríhèt në këmbë, do të fítòjë më shumë fòrcè dhe i dùhèt vetëm të lèrè pas të shkùarën që i sòlli pròblème. Nëse pláníkíkoni që të bèni ndrýshíme në jetë, thùhet për ju se nga muaji tetor ju dùhet të shíkoni për një vend bánimi më të madh sepse do të mèrrni një fávòr.

Kápni dhe shfrýtèzoni çdo mùndèsi që ju jèpet si dashèt dhe dèmat sepse si një dýshe që nuk ndáleni kùrrë, ju do ta kèni pjèsën e mbètur të kèti viti të jètuar “në lùks”.

E vètmja gjë e mènçur që ju dùhet që të bèni është të trègòni një kùjdès maksimal për shèndètin tuaj, se ajo është pika më e fòrtè. Dhe mòs hárròni që mèrrni gùxímin e madhe dhe pas muajve të vèrës t’i kèrkòni shèfit tuaj një rrítje në sásinë e rrògës sepse juve në punë jèni líder dhe dùhet të vlèrèsòheni në maksímum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button