Nga 7 janari do jeni pa Krèdi dhe me 1 pune te re, jane vetëm 4 Shenja me fatin e madh:

LUANI Të përgjíthshmet: Kjo javë fíllon me tákimin e Afërditës dhe Neptunit në shenjën e Peshqve dhe formimin e një katërkëndëshi me Marsín në shenjën e Shigjetarit dùke treguar se vjen me humor të mirë dhe me sínjale pozítive! Ka të ngjárë të zbukuroni një situatë të rèndësishme në jetën tuaj personale ose një person që e njihni këto ditë, kështu që është e lehtë të lèvízni në mënyrën e dùhur.

Shmangni gjeste dhe deklárata të rèndësishme gjatë javës pasi ato do të rezùltojnë në mendime dëshiruese sesa të dhëna reale. Fundjava është shumë më mirë pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin në 2/2 do të sígùrohèt të sqároni disa nga situatat që ju shqètësojnë, veçánërisht në një nivel personal. Kjo javë do të shkòjë në një klimë shumë të qetë dhe hármoníke.

Ju do të keni shumë mùndësi të mira për të tákuar miq dhe të njohur. Ju do të jeni në kontákt me njerëz të rinj të cilët do t’ju mbështesín në planet dhe qèllimet tuaja. Parashíkimet në dashùri: Ndjenjat tuaja emocionale kanë nèvojë për vëmendje të veçántë këtë javë pasi përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín trègòn që ju mùnd të josheni nga emocionet tuaja dhe të thoni fjalë të mëdhá që nuk mùnd t’i mbështètni me veprimet e juaja.

Ju gjíthashtu ka të ngjárë të dëgjoni fjalë të shkëlqyera, por është më mirë të mòs mbështèteni në to. Në fùndjavë është një moment e mirë për të zhvilluar një bisedë me partnerin tuaj dhe për të nxjerrë përfùndime më të dobishme. Nëse jeni të lídhùr mùnd të vèndòsni për një të ardhme të mire dhe të qëndrueshme, të njohurit e rinj kanë nèvojë për vëmendje gjatë gjíthë javës. Parashíkimet profesionale: Në këtë javë ka të ngjárë të keni shumë angazhime pùne, është në të mirën tuaj të përcáktoni planet dhe realizímin e tyre.

Përcáktoni përparësitë më të rèndësishme, mbáni në mendje gjërat e rèndësishme që dùhèt t’i stabilizoni sidomòs pùnën, se përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín në 27/1 trègòn që gábímet e së shkùarës dhe konceptimet e gabuara janë të mùndshme dhe në këtë javë.

Mùndohuni të jeni të sínqertë për çdo gjë që lídhèt me çështje profesionale dhe shmángni justifíkimet që mùnd t’ju lárgojnë përkohësisht nga pozícioni i vèshtírë që mùnd të gjèndeni, por në planin afatgjatë keni për t’ia árrítur objektivit tuaj. Një çështje financiare që ka të bëjë me çështjet e káluara do t’ju shqètësojë pasi do të ndjeni prèsion për të përmbùshur detyrimet tuaja në kohë, por një ndíhmë thelbësore do të mèrrni nga një person miqësor do t’ju ofrojë lehtësim dhe qetësi.

VIR.GJËRESHA Të përgjíthshmet: Java fíllon me tákimin e Afërditës dhe Neptunit në shenjën e Peshqve dhe një katërkëndësh që formojnë Marsi nga shenja e Shigjetarit, që trègòn se do të shqètësoheni veçánërisht gjatë çështjeve që lídhen me báshkëpùnëtorët tuaj. Lëvízjet tuaja për një partneritet që keni tashmë ose një çështje personale për të cilën nuk mùnd të jeni të përshtatshëm.

Kështu që ju dùhèt të filtroni sipas logjíkës – e cila është një mùndësi – çfarëdo që të keni ndërmend të bèni sepse është dhe moment që ju favorizon në çështjet e paprítura janë më të mira në zgjídhje për juve të kësáj shenje. Në 2/2 Gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin nga shenja e Bricjapit do të sjellë diskutime konstruktive me partnerin ose një të dashur të ngushtë. Ju do të keni nèvojë të bisedoni me veten dhe të vèndòsni mendimet në një rregùll dhe dëshirat tuaja.

Por mènjèherë pas kësáj, do të shpërbleheni shumë me guxim, pasi njerëzít në mjedisín tuaj do të sugjerojnë gjëra që do të jenë një mùndësi reale për të realizuar qèllimet tuaja. Shmangni tènsíonet dhe mòsmárrëveshjet me njerëzít në mjedisín tuaj familjar, sepse nuk do t’ju çojnë në ndonjë rezùltat të dëshirùar.

Parashíkimet në dashùri: Java do t’ju ndíhmojë të sqároni çështjet emocionale që kanë mbètur në mëdýshje, kështu që këshillohèt të shmángni diskutimet që do t’ju ngátërrojnë edhe më shumë. Nëse jeni të lirë dhe vlerësoni siç dùhèt një të njohur të ri pasi do t’ju jepet një mùndësi shumë e mirë për të stabilizuar dashùrin tuaj! Fundjava është shumë më mirë për çështje emocionale pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutoni nga Bricjapi do të kríjojë emocione dhe stabilitet në lídhjen tuaj.

Parashíkimet profesionale: Këtë javë mùnd të mòs keni shumë dëshirë për t’u márrë me çështje biznesi pasi përfshirja juaj personale ka më shumë të ngjárë te mèrrèni me çështjet që kanë të bëjnë me të shkùarën dhe jo të tashmen.

Sidoqoftë, për shkák të përfshirjes së Afërditës me Neptunin dhe Marsín në fíllim të javës – edhe nëse keni çështje profesionale që mèrrèn me lehtësi – dùhèt të keni shumë kùjdès pasi gábímet, lëshimet dhe kèqkuptimet janë të dùkshme. Ju do të vèndòsni një plan biznesi të ri që do të trègòjë zgjuarsínë tuaj nga fùndjava e në vazhdim. Në financat tuaja, kùjdès në lèvízjet tuaja sepse ka gjëra të paprítura që mùnd t’ju nxjerrin jashtë buxhètit, prandáj veproni me kùjdès.

PESHORJA, Të përgjíthshmet: Java fíllon me një tákim midis Afërditës dhe Neptunit që formon një katërkëndësh me Marsín në Shigjetar. Kjo trègòn që ju mùnd të përfshíheni në çështje të pèrditshme për shkák të ínfòrmacionit të pasáktë që vjen nga njerëzít në mjedisín tuaj,

është në të mirën tuaj që të jeni të vëmendshëm në ínfòrmacionet që mèrrni nga të tretë sepse, më 2/2 gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi do t’ju ndíhmojë të fitoni kontákte kuptimplòte me një person që dëshíròni, ka shumë mùndësi t’ju ndíhmojë në çështje mjaft të rèndësishme tuaja.

Parashíkimet në dashùri: Informacioni që vjen këtë javë për njerëzít për të cilët ju intereson nuk do të jetë specifík dhe mùnd t’ju bëjë që të nxirrni konkluzíone të gabuara në lídhje me të. Përfshirja e Afërditës me Neptunin dhe Marsín trègòn një panoramë ndrýshe nga ç’mendoni juve, kështu që mbáj një shportë të vogël për çështjet e tua emocionale.

Ndërsa në ditët në vazhdim, mjegùlla do të pástrohèt pasi të díelën 2/2, gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin do t’ju ndíhmojë të shihni më qártë. Në dashùri ju që jeni vetëm, këto ditë do të ndíeni dashùrinë që do t’ju tròndit së báshkù, si një qenie që pùshton jetën tuaj, do t’ju shqètësojë dhe do të fitojë zèmrën tuaj.

Dëgjoni zèmrën tuaj, ndiqni rráhjet e sáj dhe páráshíkohèt që jeta juaj èrotíke të fitojë të gjítha ngjyrat dhe atmòsferën e kohës. Parashíkimet profesionale: Puna juaj këtë javë dhe gjíthçka që lídhèt me detyrimet, keni nèvojë për vëmendje pasi ju mùnd të mèrrni ínfòrmacione të gabuara për një çështje biznesi.

Vonesat ose shtyrjet në biznes janë shumë të mùndshme dhe keni nèvojë për një ríkuperim për të parë sa më qártë se çfarë ju dùhèt në lídhje me pùnën dhe jo vetëm. Është në të mirën tuaj të preferoni ditët e fùndít të javës për diçka që ju e konsideroni të rèndësishme pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutoni në 2/2 do t’ju çojë në lèvízjet e dùhura të biznesit. Megjíthatë, në financat tuaja, gjèndja është pèrmírësuar qártësisht kohët e fùndít.

AKREPI Të përgjíthshmet: Është një javë e mirë në vija të përgjíthshme. Këtë javë disponimi juaj do të jetë plòt me dinamizèm dhe lèvízshmëri, shumë nga planet tuaja do të gjejnë mënyrën që ju dëshíròni dhe do t’ju kënaqín. Do të plòtësoni interesat tuaja me miqtë dhe të njohurit, si dhe tubimet shoqërore që do të tèrhèqín vëmendjen tuaj do t’ju áktivízojnë edhe më shumë. Në fùshën familjare do të shfaqen disa çështje që dùhèt të shihen më me kùjdès dhe me durim për të shmángur tènsíonet ose konflíktet, përpiquni të ruani tonet e ùlëta.

Parashíkimet në dashùri: Këtë javë do të jetë e lehtë të zbukuroni një situatë në jetën tuaj emocionale ose një person dhe kjo do t’ju çojë në përfùndime të gabuara dhe lèvízje të gabuara. Takimi i Afërditës me Neptunin dhe një katërkëndësh që ata formojnë me Marsín nga Shigjetari intensifíkon edhe më shumë nèvojën tuaj për të parë ndrýshe një person që ka dhënë tashmë mendimin dhe vendimin e tij. Fundjava do të jetë më e qártë për çështjet tuaja emocionale,

pasi gjashtëkëndëshi i Afërditës me Saturnin dhe Plutonin do t’u japë kohën e nèvojshme të realizmit. Parashíkimet profesionale: Punët dhe detyrimet mùnd të mòs ju përshtaten ashtu siç juve mendoni, por fíllimjava ka të bëjë me një pamje dinamíke në ditët në vijim. Në fíllim të javës dùhèt të trègòheni më të kùjdèsshëm pasi gábímet në pùnë shkòjnë kèq dhe ka të ngjárë t’ju ekspozojnë tek díkush që nuk dëshíròni.

Jini veçánërisht të kùjdèsshëm në lídhje me gjíthçka që lídhèt me márrëveshjet financiare pasi mùnd të ketë diçka të gabuar ose diçka që nuk do të fitoni. Që ta anashkaloni këtë pròblèm mùnd të konsùltoheni me persona që vetëm juve i besoni. Në vendin tuaj të pùnës, këtë javë do të ndjeni shumë prèsion pasi rritja e detyrimeve tuaja të pùnës do t’ju japë tènsíon dhe ánkth.

Ju jeni një lùftëtar dhe bastet më të vèshtíra ju i fitoni prandáj mòs u lèndoni, pasi këtë herë çdo gjë do të rregùllohèt dhe organizohèt. Ju do të përfùndoni detyrat dhe çështjet në prítje që kanë të bëjnë me temën e pùnës tuaj dhe kjo do t’ju pëlqejë. Jini të kùjdèsshëm për financat tuaja dhe mòs u hapni sepse kohët janë të vèshtíra dhe dùhèt të lèvízni me kùjdès dhe organizím.

Leave a Comment