Friday, September 29, 2023
HomeGenelDashi i pari Bricjapi i fùndít/ Nga 21 e 27 janari, parate...

Dashi i pari Bricjapi i fùndít/ Nga 21 e 27 janari, parate dhe shènjat që do tròndísë fati

Durimi juaj DASH, do të vihèt në provë në márrëdhënien tuaj me një të afërm ose mík. Do të keni tendencën të prishni márrëdhëniet, të ínjòroni personin në fjalë, ose të jeni shumë të ashpèr dhe madje të vrazhdë. Jeta e dashùrisë së miqve ose të afërmve do të jetë objekt i bisedave, diskutimeve, ngjárjeve të ndrýshme. Kjo javë do të jetë interesante dhe e suksesshme për pùnën ose biznesín tuaj, veçánërisht nëse pùnoni me klientë jashtë vendit ku jètoni.

Për shumë prèj jush, një kontákt i ri profesional do të hapë një sháns për një pùnë ose biznes më premtues. Kjo do të jetë një javë e mbárë për zhvillimin e kontákteve të reja profesionale, dùke kèrkuar klientë të rinj ose tregje të reja. Gjatë kësáj jave mùnd të mèrrni lájme të pakëndshme në lídhje me një ngjárje në jetën e një personi që njihni, të tilla si: një áksídent, ndarje, dívòrc, hùmbje pùne, një pròblèm serioz shèndètësor.

Burrat për disa arsye do të jenë të paqëndrueshëm emocionalisht, dùke tèntuar të fájësojnë veten për dështimet ose zhgènjimet. Gratë do të kalojnë më shumë kohë në márrëdhëniet familjare dhe farefisnore për shkák të angazhimeve dhe përgjegjësive serioze. Do të keni një rast për përvoja të këndshme në lídhje me një tákim ose mbledhje.

- Advertisement -

Demi Do të përjètoni shqètësime të ndrýshme ose do të dùhèt të kùjdèseni për pròblèmin tuaj shèndètësor. Kjo do të jetë një javë e ngarkuar për ju, me shumë angazhime dhe ngjárje të paprítura. Secili prèj tyre do të kèrkojë reagime dhe veprime të shpèjta nga ana juaj. Emocionalisht, do të keni një dëshirë dhe raste për gëzím, për të márrë dashùri dhe vëmendje nga të afërmit ose miqtë.

Nëse fílloni një dashùri të re këtë javë, gjèni kohë të njiheni me këtë person. Mos nxitoni për të formuar një mendim páráprak vetëm për shkák të páráqítjes. Këtë javë do të ketë ndrýshime në planet tuaja për tákime dhe mbledhje me të afërmit ose miqtë. Ka të ngjárë të tákoni njerëz që nuk i keni parë prèj kohësh. Në përgjíthësi, kjo do të jetë një javë e ngarkuar, me shumë detyra dhe angazhime për të përfùnduar. Djemtë dhe vajzat e Demit do të prirèn të kèrkojnë ndíhmë ose këshilla nga njerëz të tjerë.

Biseda me një burrë nga rrethi juaj i të afërmve do t’ju ndíhmojë të planifíkoni më mirë disa gjëra për të ardhmen tuaj të afërt. Burrat do të kalojnë më shumë kohë dùke u tákuar dhe biseduar me miqtë, por mòs hárroni dhe mòs i shtýni përgjegjësitë tuaja të shtëpisë dhe familjes. Gratë do të përjetojnë ngjárje të rèndësishme, tákime ose biseda me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashít ose Shigjetarit.

- Advertisement -

Binjakët Do të keni arsye të gëzoheni me një të dashur. Kjo mùnd të ketë lídhje me një festë personale, lindjen e një fòshnje ose një ngjárje tjetër të rèndësishme. Këtë javë do të jeni shumë më të vèndòsur në veprimet tuaja në lídhje me përfùndimin e një angazhimi serioz ose márrëdhënieje komplekse. Zhvillimi i një situate ka të ngjárë t’i bëjë veprimet tuaja më të lehta. Ndërsa kaloni këtë përvojë, do të ndjeni një valë energjíe dhe dëshirë për të ecur përpárá dhe për të lùftuar për ëndrrat tuaja.

Në ákt, kalimi i një situate të vèshtírë emocionale mùnd të jetë fíllimi i diçkaje të re dhe të mirë në jetën tuaj. Jeta juaj e dashùrisë këtë javë do të jetë interesante nëse jeni beqárë dhe të gatshëm për t’u njohur dhe tákuar me njerëz të rinj. Pavárësisht nga tendenca e favorshme për përvoja romantíke, sukseset këtë javë do të lídhen krýesisht me pùnën dhe shtëpinë tuaj. Vajzat dhe djemtë do të jenë në gjèndje të provojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në shkòllë (universitet) ose në pùnë.

Kontáktet me përfaqësuesit e një institucioni shtètëror në lídhje me një dokument të rèndësishëm ose angazhim tjetër të rèndësishëm janë të mùndshme. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar, pa márrë párásysh sa do të zgjasë. Burrat do të imprèsionohen nga kontáktet e tyre të reja, por shpèjt do të zhgènjehen nga disa prèj tyre. Varet nga ajo që ju po kèrkoni, çfarë prisni dhe çfarë do të mèrrni.

Gaforrja Mùnd të kuptoni pamùndësínë e realizímit të planeve tuaja, të cilat deri më tani i konsideronit të árrítshme. Kjo mùnd të jetë për shkák të áktit se jeni mbështètur në ndíhmën e njerëzve të tjerë. Ju mùnd të zhgènjeheni nga premtimet e pambájtura, të manipùloheni me ínfòrmacione të rreme dhe t’i nënshtroheni veprimeve me qèllim të kèq kùndèr pùnës ose biznesit tuaj.

Është mirë të dini se java nuk párálájmëron hùmbje, por do të kaloni nëpër sprova që kanë një qèllim specifík për secilin prèj jush. Gjatë kësáj jave do të jeni në gjèndje të árríni një zhvillim të favorshëm të një procesi gjyqësor. Një nga zhgènjimet tuaja këtë javë mùnd të ketë të bëjë me një person që gjíthmonë kèrkon ndonjë përfitim nga njohja e tij me ju.

Këtë javë, bèhuni gati të mèsoni gjëra të reja dhe të dobishme nga njerëzít që jetojnë në qytete ose vende të tjera. Ndryshimet në jetën tuaj të dashùrisë do të kenë një efekt të dobishëm në márrëdhënien tuaj. Të rinjtë dhe të rejat do të jenë të padurueshëm, të nxituar, agresivë në veprimet e tyre në árrítjen e qèllimeve dhe dëshirave. Ka të ngjárë të mèrrni vendime të nxituara që do të sjellin pásoja të pakëndshme. Gratë do të kenë tèlashe që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të përqendrohen në pajisjet e prishura të shtëpisë.

Luani Do të keni mùndësínë të dilni nga një gjèndje dèprèsioni, tríshtimi ose pesimizmi që mùnd t’ju ketë pùshtuar në fùnd të javës së káluar . Gjatë shtatë ditëve të ardhshme, shumë ngjárje do të luajnë një rol të rèndësishëm në gjèndjen tuaj shpirtërore dhe përcáktimin e drejtimit të ambicieve tuaja. Sigurisht, hòròskòpët nuk i ndrýshojnë fatet njerëzore me një shkòp magjík.

Vetëm njeriu mùnd ta pèrmírësojë ose përkèqësojë fatin e tij, përmes vendimeve të tij ose për shkák të mungesës së vendimeve. Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e çështjeve të rèndësishme për ju dhe árrítjen e rezùltateve që do të jenë një bazè e mirë për zhvillimin tuaj në të ardhmen. Gjatë javës, ngjárjet në lídhje me amësínë, nënën tuaj ose një grua tjetër të afërt do të jenë të rèndësishme.

Roli i grave, energjía e tyre do të jetë thelbësore në márrjen e vendimeve të rèndësishme në shtëpi ose në pùnë. Gjatë javës do t’ju dùhèt t’i jepni një dorë ndíhme një burri ose t’i jepni këshilla të dobishme një burri rreth një situate të vèshtírë në jetën e tij. Jini të sínqertë nëse vërtet dëshíròni ta ndíhmoni.

Djemtë dhe vajzat do të dùhèt të shmángin kontáktet me përfaqësues të institucioneve të ndrýshme kur zgjídhin pròblème. Burrat do të ngarkohen me pròblème të padëshirùara shtëpiake ose pronësore, me dèmtime ose vèshtírësi me pajisjet (kompjuterët) në pùnë. Gratë do të përjetojnë një fríkë.

Vírgjëresha Do të keni mùndësínë t’i kushtoni vëmendje më serioze pròblèmeve dhe situatave komplekse në familje. Mbi të gjítha, ato do të shoqërohen me disa veprime të fshèhta. Në disa raste, këto situata komplekse do të lídhen me pabesínë, mungesën e íntímitetit ose komuníkimin midis partnerëve. E mira është që sido që të jetë ky konfuzíon në jetën tuaj familjare ose në shtëpinë tuaj, do të ketë një zgjídhje, por do të dùhèt të flitet hapur.

Gjatë kësáj jave, do të jetë e rèndësishme të mòs i nënshtroheni sugjerimeve ose ‘këshillave me qèllime të mira’ nga njerëzít që kanë një jetë personale mjaft të komplíkuar. Gjatë javës, pùnët tuaja financiare do të shkáktojnë tènsíone dhe mòsmárrëveshje. Secili do të ketë nèvojat e tij personale, financiare, por dùhèt të pranohèt ákti që përparësi dùhèt të kenë pagesat dhe detyrimet që keni áktualisht.

Mùndohuni të gjèni një kompromis për të përmbùshur nèvojat e secilit anëtar të familjes tuaj sa më shumë që të jetë e mùndur. Jeta e dashùrisë për ata prèj jush që nuk janë të martuar mùnd të jetë më e komplíkuar. Ndarja midis dy partnerëve do të jetë një barrë e madhe emocionale për ju. Gjatë javës, mòs u shqètësoni për lájmet e këqíja të njerëzve të tjerë se do márrín kthesë për mirë në një moment të dytë.

Djemtë dhe vajzat do të dùhèt ta márrín seriozísht párálájmërimin për të shmángur rrezíqet dhe veprimet emocionale. Mos hyni në tèlashe, nga të cilat do të jetë e vèshtírë të dilni më vonë. Burrat do të mbledhin ínfòrmacione të rèndësishme për një temë që së shpèjti do të jetë një përparësi e rèndësishme në jetën e tyre. Gratë do të dùhèt të mèrrèn me dokumente të ndrýshme të rèndësishme për to personalisht ose për ndonjë nga anëtarët e tjerë të familjes.

Peshorja Do të kèrkoni një zgjídhje për pròblèmet e shtëpisë ose pronës. Në shumicën e rasteve, do të mbështèteni në ndíhmën e njerëzve të tjerë. Gjatë javës, shmángni blerjen e gjërave nga njerëzít e tjerë ose dhënien e tyre për pèrdorim të përkohshëm. Këtë javë do të tákoni një lármi njerëzísh që do të ndájnë me ju përvoja interesante nga jeta e tyre.

Ata mùnd t’ju japin njohuri për gjërat që më parë ishin të panjohura për ju. Kjo javë do të jetë e favorshme për të udhëtuar me familjen ose një të dashur. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përfshíheni në ngjárjet në familjen e të afërmit ose míkut tuaj. Është e mùndur një fejesë ose martesë, në të cilën do të mèrrni pjesë, ose do të dërgoni një dhùratë nëse jeni lárg.

Sado të komplíkuara mùnd të dùken disa situata financiare në shtëpinë tuaj, këtë javë do të keni mùndësínë të árríni një zhvillim të favorshëm ose zgjídhje të një pròblèmi financiar. Kjo është veçánërisht e vërtetë për rastet që përfshijnë dokumente financiare dhe kòntráta.

Djemtë dhe vajzat e Peshores do të kenë një javë të mrekùllueshme në të cilën do të jeni në gjèndje të realizoni një nga dëshirat ose qèllimet tuaja. Burrat gjíthashtu do të kenë një kohë të shkëlqyer për të árrítur rezùltate reale në kárrierë ose çështje biznesi. Gratë do të konsiderojnë një ide, projekt ose ndrýshim me një grua tjetër që ka disa mùndësi për sukses.

Akrepi Do të dùhèt të mbështèteni te burrat me të cilët keni kontákte të pèrditshme për shumë gjëra, pavárësisht nga gjínia juaj. Njohjet e reja këtë javë do të luajnë një rol të rèndësishëm në të ardhmen tuaj të afërt ose të lárgët. Gjatë kësáj jave, pùnët tuaja financiare do të jenë përparësia juaj për shkák të shpenzímeve më të lárta ose urgjènte.

Do të dëshíròni të bèni blerje të rèndësishme për shtëpinë ose për vete. Do të keni mùndësínë për të gjetur një burim të ri të të ardhùrave, por shmángni huatë ose fitimet me dinakëri dhe máshtrim. Gjatë javës do të befasoheni nga njerëz që mendonit se ju kishin harrùar ose që nuk ju interesonin për një kohë të gjatë. Rishfaqja e tyre në jetën tuaj nuk do të jetë e rastësishme.

E ardhmja do të trègòjë se cila është arsyeja e vërtetë për kthimin e tyre në jetën tuaj. Takimet e shtyra gjatë javës do të jenë për më mirë dhe ju nuk do të hùmbni asgjë. Gjatë javës do të dùhèt të dëgjoni ankèsat e miqve dhe të afërmve për pròblèmet e tyre në jetë.

Sigurisht, vèshtírë se do të jeni në gjèndje t’i ndíhmoni. Këtë javë do të keni përvoja në lídhje me udhëtimet e afërta ose të lárgëta. Do të tákoni njerëz që do të kenë një detyrë të shkùrtër, por të rèndësishme në jetën tuaj. Jini të hapur ndáj njohjeve, ínfòrmacioneve dhe këshillave që do t’ju japin. Mùnd të tákoni mentorin e jetës tuaj.

Shigjetari Do të keni mùndësínë të ktheheni në përvojat e káluara me njerëz që mùnd të jenë të afërmit ose miqtë tuaj. Kujtimet e përvojave tuaja të përbáshkëta mùnd t’ju sjellin përsëri emocione të ndrýshme: pozítive dhe nègátive. Gjatë javës do të keni angazhime të ndrýshme, të cilat do të lídhen me veprimet e fílluara tashmë, në lídhje me familjen ose jetën tuaj profesionale.

Gjatë kësáj jave do t’ju kèrkohèt të pùnoni me kùjdès me klientë ose njerëz jashtë ekipit tuaj. Përpjekjet për të diskredituar, ose shkáktuar pròblème të qèllimshme dhe efekte të tjera nègátive janë të mùndshme. Nëse mèrrni një ofertë për një pùnë ose biznes të ri, mòs nxitoni të entuzíazmoheni për anët e mira të kësáj oferte. Realiteti ka të ngjárë të jetë krejt i ndrýshëm.

Kjo javë do t`ju kënaqë me lájmet që lídhen me shtátzèninë ose lindjen e një fèmíje. Një pròblèm i paprítur mùnd të ndòdhë dhe t`jua nxjerrë situatën nga kòntròlli. Djemtë dhe vajzat do të kenë dëshirën ose mùndësínë për të udhëtuar. Burrat do të presín që lájmet t`i konfirmojnë një angazhim, tákim ose pùnë. Gratë do të befasohen nga shfaqja e mùndësive të reja të pùnës, për të zgjerùar rrethin e miqve ose báshkëpùnëtorëve.

Bricjapi Do të mèrrèni me pròblème ose ngjárje që do të prèkin një anëtar të familjes tuaj. Këto ngjárje patjetër do të kenë të bëjnë me ndonjë ndrýshim në jetën e këtij personi. Këtë javë, një konflíkt do t’ju bëjë të qáni ose të keni ndjenja nègátive. Është koha të mèsoni të ínjòroni njerëzít e vrazhdë në jetën tuaj. Shmangni kontáktin me ta në një mënyrë ose në një tjetër.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shpenzímet në lídhje me shèndètin tuaj ose shèndètin e të afërmit tuaj mùnd të lindin. Mùnd të keni shqètësime të përkohshme për një dokument financiar ose párá që prisni të mèrrni këtë javë ose deri në fùnd të muajit. Gjatë kësáj jave do të vízítoni një institucion, ose bankë që është e rèndësishme për ju.

Kjo do të jetë një javë e mbárë për ata që mèrrèn me prodhim, ndërtim ose që kanë një fermë. Java do të jetë e rèndësishme për márrëdhëniet tuaja familjare, pasi po vijnë ngjárje që do t’ju bëjnë së báshkù me të afërmit nga afër dhe lárg.

Kjo do të jetë një javë e mbárë për biseda të rèndësishme në lídhje me pùnët tuaja familjare deri në fùnd të këtij viti. Vajzat dhe djemtë do të ngarkohen me shumë angazhime, por ata gjíthashtu do të bëjnë një pùnë shumë të rèndësishme për veten dhe familjet e tyre. Gratë do të kenë më shumë dëshirë për íntímitet dhe dashùri. Burrat do të dùhèt të márrín një vendim të vèshtírë.

Ujori Keni një javë të favorshme për përvoja dashùrie, për njohje dhe tákime të reja. Përdorèni këtë kohë të mbárë për të zhvilluar një márrëdhënie romantíke tashmë të kríjuar, nëse keni një të tillë. Do të tákoni njerëz të rinj gjatë javës, por jo të gjíthë do t’ju kríjojnë një përshtýpje të këndshme. Mùnd të prisni miq në shtëpi, të cilët me kèrkesat e tyre do të bèhen të bèzdísshëm.

Kjo javë mùnd të mbáhèt mend me një ndarje që do ta përjètoni emocionalisht. Një ngjárje e tillë do t’ju bëjë të reflektoni. Gjatë javës është e mùndur të keni ëndrra që lídhen me njerëz të vdèkur ose të shkòni në várreza. Java do të jetë e favorshme për të márrë párásysh ndrýshimet në të ardhmen. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju mùnd të mèrrni vendime të rèndësishme ose t’i jepni fùnd një çështje familjare.

Gjatë kësáj periudhe, do t’ju jepen shánse të ndrýshme që do të ndíkojnë në jetën tuaj personale. Sigurisht, gjíthçka do të váret nga gatishmëria juaj për t’i pranuar ato pa u pèrpjèkur t’i përshtatni sipas dëshirës tuaj. Vajzat dhe djemtë do të përfshíhen në përgatitjen e një áktiviteti të rèndësishëm.

Gratë do të përjetojnë një javë në të cilën pothuajse asnjë angazhim i párá-planifíkuar nuk do të realizohèt siç prítej. Janë të mùndshme situata të reja, të cilat çuditërisht do të lindin. Burrat do të kenë një përvojë interesante me një person të lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve.

Peshqít Zhvillimi i disa ngjárjeve të favorshme për ju do t’ju ndíhmojë të dilni nga një gjèndje tríshtimi ose pasígùrie. Ju jeni gati për të márrë lájme ose një ofertë që do të jetë e rèndësishme për të ardhmen tuaj. Kjo javë nuk sjell zhvillime të shpèjta, por përkundrazí do të ndíhmojë në shfaqjen e mùndësive të reja. Vetëm me áktivitetin dhe ambicien tuaj, do të jeni në gjèndje t’i realizoni ato në muajt e ardhshëm. Kjo është një javë në të cilën do të dùhèt të pranoni çdo ínfòrmacion të ri.

Në shumicën e rasteve, këto gjëra do t’ju kèrkojnë të mendoni ndrýshe, të pùnoni, të planifíkoni gjërat e rèndësishme në jetën tuaj. Java do të jetë e favorshme për veprime që lídhen me një çështje lígjore ose gjyqësore. Mùndësitë e reja që do të shfaqen këtë javë. Gjatë javës do të keni sukses në pùnën që u drejtohèt klientëve ose audíencës.

Është e mùndur që të shfaqet një koleg i ri, një klient i ri ose një menaxher i ri. Shmangni blerjen e gjërave të shtrènjta ose blerjen dhe shítjen e një prone, pasi ekzíston rrezíku i një gábími të pakëndshëm për ju. Në përgjíthësi, kjo mùnd të jetë një javë shumë prodùktive profesionale dhe profesionale.

Vajzat dhe djemtë dùhèt ta pèrdorin këtë javë për të kríjuar dhe zhvilluar márrëdhënie dashùrie, por mòs kèrkoni kënaqësi kalimtare. Burrat do përgatiten për diçka të rèndësishme. Gratë do të përjetojnë ngjárje ose ndrýshime në vendin e tyre të pùnës.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments