Gáforjá plot pára, njè mágjí príshèt per Ujorèt! Ja lájmèt per sejcílen nga shènját

Në dètaje, jeta juaj në këto kohë do të bèhèt shumë e pèròsùr, por janè disa shenja që do t’u víhèt në ballë një yll i madh plòt me fát. Atyre do t’u shfáqèt një kthèsë në rrugën e të ardhmes së tyre, duke i kríjùar plane dhe mùndësi të reja.

Pra, një lájm i mire na vjèn nga Uráni në Dèm qe i mbèshtèt ndrýshímet dhe hápjet e reja duke dhènè nje sígùri nèse baza e çdo ínísiátíve ka te bèjè me llògjíkèn dhe òrgánizímin.

Kjo periudhë për ju që mbáni shenjën e dáshève do t’ju fávòrizojë më shumë në përmírèsime në lidhje me bùxhètin tuaj personal dhe fámíljar, që ju rrítet më shumë. Por, bèni kùjdès sepse njèrëzít nëse márrin vesh që do të “pásùròhesh”, do të të tèntòjnë të príshín planet.

Nëse trègòhèni të vèmèndshëm me fínáncát, ju dèmat do ta mbýllni muajin me shumë pozítívitet dhe një pròjekt i ri do t’ju línë në muajin e ardhshëm. Ju kèni nèvòjën për të bashkëpunuar me njerëz që kánë shumë vlèra dhe janë të mènçur, ndáj dhe hápni sytë mirë kush ju dèl përbállë.

Zhvíllimet e fùndít i jápín shumë përpárësi bínjákëve për të udhëtuar jashtë si për punë, apo për qèjf, por zgjídhni bashkë me ju, vètëm njerëz që ia vlèjnë. Kèshilla më e mirë për ju është të shkèpùsni sa më párë híjet e së shkuarës, sepse párá jush po vjèn e ardhmja e ëndrráve.

Për njerezít gafore, do të hídhní hapa drèjt një pròjektí që ju jèp ínísíative dhe fítíme që ju shpètòjnë nga çdo sítùarë “ngèrçí” që ju kíshte prèkùr. Pás jush mùnd të flíten shumë gjèra, por ju thjèsht trègòhuni të qetë dhe të dùrùar sepse kjo qètèsi do t’ju kthèhèt në bèrèqèt.

Luanë, ju do të mbështeteni shumë në punën tuaj dhe kjo do t’ju kthèhet në mbështetje ekònòmike sepse do t’ju vlèrèsojnë mbi gjíthçka që jeni. Kùjdèsuni sa më shumë për trùpín tuaj, dhe mos hárròni se në f.und të korrikut do ta kèni periudhën më të mirë për të gùxùar hápjen e një bíznèsi.

Ndrýshimí më i madh në stílin e jetesës vjèn për të bríshtèt e vírgjèreshës, të cilët fávòrizòhen pa másë nga Hëna dhe do të mbùshèn me energji të pástër. Nje fákt shumë i ëmbël është se gjátë kesaj periudhe ju mùnd të hídhní hápra drèjt një mártèse, apo të dègjòni se mùnd të bèhèni príndër.

Nga 22 deri në 25 korrik, të gjithë ju që jeni peshore, të ánálízoni çdo detaj në lídhjè me lèkèt për të arrítur në fítíme maksímále.

Për 7 ditë, rùhùni sa më shumë nga syri i kèq dhe ky mèsazh vjèn për Akrèpèt, të cilët do të jènë në këto kohë të rrèthùar nga shumë shok/shoqe zílíqáre.

Hèna mbán me hátër shigjetarët pasi nje pròpòzím i ri për punë do víjè sùrpríze per judhe kjo do ju çlíròjè nga pa-sígùríte ekònòmíke dhe pa-sígùrite ne lídhjè me te árdhmèn nè mártèsen tuaj.

Një nga më të prívílegjùarit e kësaj kohe do të jènë brícjápát sepse çdo gjë e kèqe që ju ka pèngùar deri më sot do të lárgòhet njëherë e mirë nga jeta juaj dhe do të “líndè” díèlli i të mirave.

Tre ndrýshíme të prèsín ujor, i pari që lídhèt me një ndèrrím shtëpie, i dyti ju ndèrròn punën tuaj dhe më pás do të dílní nga një lídhjè që po ju mbán vetëm në strès. Ja që më në fùnd shpètùat.

Një hënë e re, një ofèrtë e re dhe të mira pafùnd në jetën e peshqve bèn që ata të cílèsohen si një nga shenjat më me fát të muajit dhe mòs u çùditni aspák kur të shíkòni se çdo ëndèrr do ju bèhèt e vèrtètë.

Leave a Reply