Friday, September 29, 2023
HomeGenelLuizí dèl kùndèr FAMILJES: Gati dalja…Mbylleni mènjèherë mòs e pèrdorni imazhin tim

Luizí dèl kùndèr FAMILJES: Gati dalja…Mbylleni mènjèherë mòs e pèrdorni imazhin tim

Sot në FanClub kanë dalë disa deklárata që Luizí ka dhënë posaçërisht për këtë emision lídhùr me disa vendime të márra jashtë nga familjarët e tij.

Pasi u njòftua se familja e tij ka hapur një GoFundMe për të mbledhùr të ardhùra, ai u shprèh kategoríkisht kùndèr.

- Advertisement -

“GoFundMe për mua? Po për çfarë? Do isha dakort síkur kjo iniciativë të pèrdorej, të pèrdorej imazhi im, që fondet të mblídheshin, që unë t’i mbledh e t’i dërgoj për një familje në nèvojë, po për përfitime personale që t’i márr unë ato párá, nuk pranoj në asnjë mënyrë.

Nuk dua të pèrdoret imazhi im as nga familjarët e mi e as nga asnjë. Nëse do jem pa shtëpi kur të dal, do kèrkoj vetë. Të bllokohèt mènjèherë. Dy gjëra dua, mèrrni sa më shpèjt instagramin tim dhe të mbýllet GoFundme,” tha Luizí.

- Advertisement -

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments