ZARF I ZI /JUL DÉDA KA THYER Rrègullin Kyç

Zarfi  i zí ka mberritur ne shtepine Big Brother VIP Albania 3.

Banoreve iu dhá loja rezístences ku dùhèt te lídheshin ne cifte me qese dhe do te qendronin per te pákten 3 ore.

Kjo loje kishte disa rregùlla ku banoret nuk dùhèt te nxirrnin duart nga qeset nuk dùhèt te shkòjne ne tuale etj.

Pak pasi ka fílluar loja Vellai i madh ka sjelle ne shtepi nje zarf te zí ku u lexua nga Erjola e cila eshte lidere per kete jave dhe nuk ishte pjese e lojes ne cifte.

Ne zarf shkruej qe : Jane thýer rregùllat e lojes nga Jùli dhe disa banore te tjere dhe denimi per kete thýerje rregùllash eshte nje eleminim i dyte diten e shtune dhe loja dùhèt te vazhdoje perseri pa thýer te tjera rregùlla

Per me shume shíkoni videon me poshte:

 

Leave a Reply