Pak ore para PRIME/ KJO NUK PRITEJ! Heidi lárgohèt e përlòtur…

Heidi Baci është përlòtur mbrëmë pas debáteve që pati me Meriton Mjekiqín dhe Françeska Muratin.

Teksa Heidi po hante, moderatori e pyeti atë ‘nëse ishte e lumtur për skenën që bëri’. Edhe pse ajo i thoshte që t’a linte të hante, ai sërish vazhdonte. Madje këtu ndërhyn edhe Françeska e cila i thotë ‘mòs u streso’.

Më pas Murati i thotë se do t’i bëjë një pyetje, e në këto momente Baci lárgohèt me lòt në sy dùke iu thënë: “Nuk ja dal dot, më fálni”.

Pjesë nga debáti:

Meritoni: A je e lumtur?

Heidi: O Meriton a ka mùndësi të ha?

Meritoni: Ha, ha se nuk po të them asgjë

Heidi: Ma ke ngèc dy herë, të lutem. Unë po i anashkaloj gjërat

Françeska: Mos u streso

Meritoni: Pse stresohesh?

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...