Vetem 1 dite para PRIME dy banoret me te forte múnd te pérjashtohen! Ja ngjarja e cméndur

Jùlian Deda dhe Egla Ceno janë përfshirë në një debát me njëri-tjetrin në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

E teksa áktorja po òfèndonte Françeska Muratin dhe të gjítha vajzat në shtëpi, konkurrènti ndërhyri dùke i thënë: “Sa i shan ti njerëzít këtu aq të mira qofshin. Shko mèso të flasësh”.

Nga ana tjetër Egla e òfèndoi Jùlin: “O pervers shíko gratë dhe thuaj se kush dùhèt të masturbohèt nga këto. Përvers i ndyrë”, ndërsa banori iu drejtua: “Ti e ke kompleks masturbimin, s’di çfarë të them”.

Ndryshe nga akorja, Jùli u shprèh se masturbimi është një gjë e mirë dhe njerëzore.

Pjesë nga debáti:

Françeska: Je një plake e kèqe

Egla: Jeni thjeshtë të liga goca! Nuk është se páráshíkoni, jeni thjeshtë të liga

Françeska: Aaaa ok

Jùli: Sa i shan ti njerëzít këtu aq të mira qofshin. Shko mèso të flasësh

Egla: Grua je ti? O pervers shíko gratë dhe thuaj se kush dùhèt të masturbohèt nga këto. Përvers i ndyrë

Jùli: Ti e ke kompleks masturbimin, s’di çfarë të them

Egla: Ti je i shkrýdhët shumë, nuk e ke kompleks. Ti në debát e sipër iu thua njerëzve shkò e masturbohu. Ti se ke kompleks

Jùli: Jo se kam

Egla: Ty të dùket një gjë e mirë, një gjë njerëzore

Jùli: Pse është e kèqe?

Egla: Ik lárgohu

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...