Saturday, September 30, 2023
HomeGenelDo trònditeni, ju eshte táksur bíngòja e fundit e 2022 dhe ja...

Do trònditeni, ju eshte táksur bíngòja e fundit e 2022 dhe ja kush do ta fítojne

Dashi Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një mùndësi për të shijuar suksese, ngjárje ose mbledhje specifíke, por do të përjètoni një emocion të veçántë rreth zgjídhjes së një pròblèmi që është i rèndësishëm për ju. Gjatë javës mùnd të árríni rezùltate dhe suksese të rèndësishme, fálë disa njohjeve të reja nga java e káluar ose e kësáj jave.

Do të keni një kohë të mirë për të zhvilluar plane ose raste që lídhen me udhëtimet dhe me njerëz nga afër dhe lárg. Përvojat tuaja të dashùrisë do të jenë interesante, por mòs kini fríkë të trègòni ndjenjat tuaja. Gjithashtu do të mèrrni në konsideratë se si ta shfrytëzoni sa më mirë një sháns apo fat që do t’u vijë atyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Java sjell një njohje të re me një person të cilit nuk nxitoni t’i besoni, pa márrë párásysh sa natyrale, e mirë apo miqësore mùnd të dùket ai.

Këtë javë do të jetë një ide e mirë të bèni disa shkùrtime, si në shpenzíme, ashtu edhe me kontákte të cáktuara, megjíthatë mòs hárroni të kèrkoni këshilla edhe nga eprori juaj!

- Advertisement -

Demi Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, këtë javë do të keni mùndësínë të árríni sukses, veçánërisht nëse dëgjoni intuitën tuaj.Këtë javë mùnd të habiteni nga kontáktet e reja profesionale ose personale me njerëz të afërt dhe të lárgët.Disa nga planet tuaja për këtë javë mùnd të mòs jenë të realizueshme, ose të páktën jo ashtu siç prisni. Kjo nuk dùhèt t’ju zhgènjejë, sepse ndonjëherë fati ka mënyrat e veta për t’i lèvízur gjërat në mënyrën më të mirë.

Ka gjëra të shumta që mùnd të bësh me njerëzít që do më shumë. Këtë javë thjesht do të dùhèt të zgjídhni ato që fùnksíonojnë për të dy ju. Prandáj çiftet dùhèt të përpiqen të gjejnë një farë hármonie. Ndoshta do të jetë më e komplíkuar për ata çifte që e kanë hùmbur sesa për ata që sápo kanë lindur. Kënaqja me tjetrin është gjíthmonë një ushtrim i mirë.Beqárët nuk dùhèt të hùmbin shpresën , veçánërisht në këtë periudhë kur gjërat mùnd të ndërlíkohen. Do të jetë thelbësore të lini një mister.

Do të keni shumë burime këtë javë, por jo domòsdoshmërisht mùnd të jeni në gjèndje t’i pèrdorni të gjítha mènjèherë. Në ákt, ju gjíthashtu dùhèt të prisni për kohën e dùhur për të ardhùr për të fituar!

- Advertisement -

Binjakët Këtë javë mùnd të keni disa perspektiva shumë tèrhèqëse për projektet tuaja, por dùhèt të jeni të sígùrt se të gjíthë rreth jush pajtohen me mënyrën tuaj për t’i vèndòsur të gjítha.Me sígùri që ju do të gjèni një mënyrë për të bindur të gjíthë se planet tuaja janë plòtësisht të përshtatshme për árrítjen e një qèllimi të përbáshkët , por ju jeni ende i përkushtuar për ta demònstrùar atë nga disa këndvështrime!

Çiftet nuk dùhèt të teprojnë dùke u përqëndrùar në aspekte të cáktuara të márrëdhënies, të páktën jo tani, sepse kjo mùnd t’i bëjë gjërat më të rènda se sa janë tashmë. Ndoshta díkush e ka nënvlerësuar këtë aspekt.Beqárët do të bèhen më të njohur me rrethinën e tyre, dùke u pèrpjèkur të jenë sa më të hapur për çdo të njohur. Nuk do të jetë gjíthmonë e vèshtírë.

Vështirësitë e një natyre financiare (aty ku ato lindin) do të lídhen krýesisht me shpenzíme të paprítura për shtëpinë, fatura më të mëdhá familjare, etj. Shpenzími i pamend i buxhètit të familjes mùnd të shkáktojë tènsíon në familje.

Gaforrja Këtë javë pa dýshim do të keni arsye të besoni se kolegët tuaj po përpiqen më pak se ju për të árrítur një qèllim që ju është cáktuar nga nivelet e sipërme, por gjíthsesi ju dùhèt të jeni të durueshëm. Në ákt, ju nuk mùnd t’i akùzoni për asgjë, sepse, nëse ata nuk bëjnë një hap të rremë, dùke trádhtuar veten e tyre, detyra juaj e vetme do të jetë të provoni se çfarë vleni dhe asgjë tjetër!

Çiftet do të përpiqen ende të gjejnë një ekuilibër, sa më shumë që të jetë e mùndur. Përpjekja do të shpërblehèt në çdo rast, sepse kjo është ajo që kèrkohèt nga një márrëdhënie. Beqárët do të zgjerojnë píkëpamjet e tyre, píkërisht për ta bërë veten më të árrítshëm . Sidoqoftë, do të ketë pròblème logjístíke dhe práktíke.

Do të keni mùndësi të mira financiare, por mòs u ngutni të shpenzoni párá që në të vërtetë do të ishte mirë të kurseni tani.

Luani Gjatë javës, mùnd të lindë një angazhim i pakëndshëm në lídhje me një dokument ose një lloj tjetër shkrese, të cilën do t’ju dùhèt ta zgjídhni në një kohë të shkùrtër. Më mirë mendoni páráprakisht për mënyrën më të mirë për t’u márrë me këtë.

Çiftet do të privojnë veten nga disa argëtime për të lejuar partnerin të shprèhèt dhe t’i tákojë. Ndoshta ka pasur raste kur ju ka márrë malli për ju. Beqárët do të miratojnë sjelljen e një personi, por ata nuk do të tèrhíqen mjaftueshëm fizíkisht për të shkùar më tej. Nuk ka asgjë të kèqe nëse nuk dëshiron të kapërcesh disa faza.

Fillimi i javës ndoshta nuk do të jetë sáktësisht ai që prisnit ose shpresonit, pasi do të ketë áktorë të shumtë që do t’ju shpërqendrojnë dhe prishin planet tuaja! Kështu që dùhèt të trègòheni të kùjdèsshëm me burimet tuaja financiare.

Vírgjëresha Ekzístojnë disa ide që keni dhe do të donit t’i realizonit sa më shpèjt që të ishte e mùndur, megjíthatë së pari dùhèt të konsùltoheni me njerëzít që janë afër jush dhe që mùnd t’ju ndíhmojnë në biznesín tuaj!Kárríera juaj váret gjíthashtu nga disponueshmëria e atyre përreth jush dhe gjíthmonë ju lejon të jeni të qetë dhe të qetë kur fílloni të pùnoni për ndonjë projekt, madje edhe i çuditshëm!

Çiftet do të konsiderojnë seriozísht të kalojnë ca kohë vetëm në vend që të mënjanohen. Marrëdhënieve gjíthmonë dùhèt t’i jepet një rèndësi e cáktuar , pa u mbingarkuar nga realiteti. Beqárët do të kenë mùndësínë të provojnë veten me disa njerëz, por nuk dùhèt të detyrohen të kríjojnë márrëdhënie , të cilat për momentin nuk duan të jetojnë.

Këtë javë do t’ju kèrkohèt të jeni shumë më të përqendrùar kur jeni të angazhuar në detyra dhe çështje të ndrýshme financiare. Mos u trègòni mendjelehtë, të padurueshëm ose dùke besuar në zgjídhjen e një pròblèmi që ka lindur tashmë gjatë javës së káluar. Mùndohuni të mòs e përkèqësoni këtë pròblèm, por të dilni nga situata, edhe nëse ju kushton një hùmbje e vogël.

Peshorja Nëse jeni shumë pesimist, është e vèshtírë për njerëzít përreth jush të besojnë në potencialin tuaj ! Për më tepër, dùhèt të keni párásysh gjíthashtu që kjo periudhë disi nègátive do të kalojë herët a vonë dhe ju do të jeni në gjèndje ta kompensoni atë!

Çiftet nuk do të vënë në lèvízje të gjíthë ata mekanizma që zakonisht përfùndojnë në bllokimin e márrëdhënies . Më mirë të qëndroni pak inertë, nëse dùhèt të shkòni dhe të lùftoni.Beqárët do márrín vendimet e dùhura, vetëm nëse mùnd të dallojnë se çfarë dëshirojnë vërtet dhe çfarë të tjerët duan për ta!

Gjatë këtij muaji, shumë do të kenë mùndësínë të gjejnë burime të reja të të ardhùrave ose do të befasohen nga një fitim i paprítur.

Akrepi Këtë javë me sígùri do të árríni shumë më tepër me sjellje të mirë sesa me arrogancë ose pazòtësi, dùke i lënë vártësit ose kolegët tuaj të kalojnë gjíthçka.Edhe nëse nuk keni autoritet, në ákt, nuk bèni asgjë tjetër përveç detyrës suaj dùke u treguar të tjerëve kur ata bëjnë gábíme , natyrisht, gjíthmonë në një mënyrë të sjellshme dhe pa e vèndòsur kurrë veten në një nivel më të lártë!

Çiftet do të márrín disa vendime të pazákonta, por do të jetë më mirë në këtë mënyrë, sepse gjíthmonë ka diçka të mirë në lájme. Fillimisht mùnd të diskutoni për disa detaje, por më pas do të gjèndet një zgjídhje për gjíthçka. Beqárët do lejojnë që díkush t’ju ​​afrohèt, por gjíthmonë me kùjdèsín e dùhur. Është më mirë për ju të jeni të kùjdèsshëm dhe të mòs kapeni nga instíktet tuaja, kështu që do të jetë një provë e mirë, sido që të jetë.

Nëse jeni të angazhuar në një lloj shítje, dokumentet financiare ose klauzolat e kòntrátës që do të dùhèt të nënshkruani do të kèrkojnë vëmendje.

Shigjetari Këtë javë mùnd të ketë disa arsye që do t’ju shtyjnë të konsideroni më mirë disa projekte të së káluarës që nuk kanë fílluar!

Çiftet dùhèt të jenë të vëmendshëm ndáj gjíthçkaje që ndòdh, por pa márrë shumë vendimet të gjítha së báshkù. Mùndohuni të peshoni qèllimet tuaja , pa ndjèkur askënd. Beqárët jo gjíthmonë do të gjejnë disponueshmëri nga të tjerët , por nuk mùnd të prisni kaq shumë, kështu që edhe mùnd të presim dhe të mòs jemi shumë të ngurtë.

Nëse jeni të angazhuar në një lloj shítje, dokumentet financiare ose klauzolat e kòntrátës që do të dùhèt të nënshkruani do të kèrkojnë vëmendje.

Bricjapi Këtë javë dùhèt të shmángni seriozísht márrjen e disa thashèthemeve që po përhapen midis báshkëpùnëtorëve ose kolegëve tuaj, pasi këto mùnd të ùshqejnë vetëm ánkthin tuaj të pajustifíkuar!

Çiftet nuk do të bëjnë shumë pèrpjèkje për disa momente të márrëdhënies, kështu që partneri mùnd të urrejë . Mùnd të dùhen disa momente së báshkù për të rregùlluar. Beqárët do vèndòsín një shkëlqím në tákimet e tyre të párá, kështu që gjíthçka do të bèhèt më automatíke dhe më pak e komplíkuar se zakonisht . Do të dùket shumë më argëtuese dhe e lezetshme.

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, këtë javë do të keni shqètësime financiare për shpenzímet që do të dùhèt të bèni gjatë këtyre shtatë ditëve. Në shumicën e rasteve, ato do të lídhen me shtëpinë tuaj, me nèvojën për të riparùar ose zgjídhùr një pròblèm tjetër shtëpiak. Sidoqoftë, pagesa në lídhje me kredinë, hipotekat, të cilat mùnd të kríjojnë ánkth dhe tènsíon, nuk përjashtohen.

Ujori Ndoshta nuk dùhèt t’i trègòni ndjenjat tuaja në mënyrë profesionale, pasi kjo mùnd të konsiderohèt si dòbèsia juaj dhe të shfrytëzohèt si e tillë!Ju dùhèt të mèsoni të mèrrni edhe më pak seriozísht disa çështje që nuk ju shqètësojnë personalisht dhe për këtë arsye lini kohën që ata gjejnë!

Çiftet do të mùnd të vazhdojnë dashùrinë e tyre, vetëm nëse do të jenë të sínqertë dhe nëse do kèrkojnë mbështètje nga partneri, dùke e parë atë si të tillë dhe jo si pèngesë. Beqárët do shumëfishojnë mùndësitë për të dalë jashtë, dùke u pèrpjèkur të bëjnë më të mirën , por nuk do të jetë aspak e lehtë sepse kohët janë të vèshtíra në këtë kuptim.

Kjo është një javë e pafavorshme për ndrýshimet e pùnës, për të kèrkuar një pùnë të re ose për të kèrkuar paga më të mira.

Peshqít Në këtë javë nuk mùnd të ínjòroni absolutisht disa angazhime që fíllimisht i konsideronit të detyrueshme dhe kjo është arsyeja pse dùhèt t’i rishíkoni ato! Mbi të gjítha, përpiquni të jeni të paanshëm dhe të mòs mèrrni udhëzíme për të cilat mùnd të pendoheni gjatë fùndjavës, kur e shihni veten që dùhèt të zgjídhni midis pùnës dhe pùshimit!

Çiftet do të dùhèt të përpiqen të jenë më konfidencialë se zakonisht, përndrýshe márrëdhënia do të shèshohèt, siç mùnd të ketë bërë në të káluarën. Mos mèrrni shumë vendime të nxituara. Beqárët me sígùri nuk do të pèrmírësojnë disa márrëdhënie me kalimin e kohës, por sígùrisht që do të vënë në lèvízje një seri krejt tjetër ngjárjesh, të cilat do të pèrmírësojnë qasjen ndáj të tjerëve.

Do të keni shpenzíme më të lárta këtë javë, dhe disa prèj tyre do të jenë të panèvojshme, të padëshirùara, të paplanifíkuara ose rezùltat i nxitimit. Kjo do të kríjojë disa vèshtírësi ose tènsíon krýesisht në márrëdhëniet tuaja familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmángni zòtimin e kòntrátave financiare, márrëveshjeve dhe premtimeve.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments