Hájde ta lèxojmë të Ardhmen! Letra që Zgjedh e Párashíkon ùrgjènt Saktë

Letrat e fatit janë ato që ne Shqiptarëve na nevojiten më shumë në këto çaste të jetës tonë. Madje, jo vetëm ne, por të gathë njerëzit në botë janë kùríoz të dinë se çfarë i prèt në të ardhmen e tyre edhe pse për fatin e kèq askush prej nesh nuk ka fòrcën të shohë të ardhmen.

Por, edhe pse është e pa-mùndur të shihet se çfarë na prèt në jetën tonë, Universi na ka dërguar shenjat që ai shfáq dhe jo më kot një nga metodat më të mira për të shikuar shenjat janë letrat fatsjellëse.

Cili objekt ju sjell më shumë fat në jetën tuaj e keni zbuluar? Nëse ju do të bëni këtë test do të jetë shumë e këshillueshme që pranë jush të mbani edhe objektin tuaj fatsjellës. Nëse ju nuk e keni me vete ose nuk e keni pranë, atëherë nuk ka pròblem pasi ju duhet vetëm të zgjidhni njërën prej 3 letrave fatsjellëse dhe të zbuloni tani afër çfarë ju ndodh.

Letra me shumë fat me numrin 1: Mesazhi i Universit: në jetën tuaj në datën 4 qershor do të të ndodhë diçka qe do të bekojë familjen dhe jetën tënde ndáj dhe deri në atë datë krijo sa më shumë lumturi në familje. Objekti që ju sjell juve fat: Sende dhe stòli prej flòríri Numri juaj që ju sjellë më shumë fat në jetë: 7

Universi në këto momente në familje tuaj ka disa persona që duhet me çdo kùsht të rrègullojnë sjelljen e tyre. Universi këshillon që bashkëshorti/bashkëshortja apo edhe një prej fëmijëve duhet që të zbrèsë me këmbë në tokë dhe të hárròjë dhímbjet që mùnd të ketë shkáktuar një e shkuar e hídhur.

Brenda datës 21 qershorit Universi do të fshíjë të gjtiha dhímbjet në zèmrën e tij dhe do t’ia kthejë sërish lumturinë në sytë e tij apo saj. Ju duhet vetëm të besoni dhe të mos zhýteni në një botë të errèt e cila do t’ju sjellë vetëm dèprèsíon.

Një tjetër këshillë e Universit është që në datën 25 qershor ju të bëni një kontroll shëndetësor pasi në horizont shfáqet diçka jo e mirë dhe nëse e parandáloni në kohë, ju do të shpètòni njëherë e mirë. Prísni me shumë qetësi kur familja juaj do të marrë bekimin e madh dhe Universi ju premton se për vitet e ardhshme asgjë e kèqe nuk ju ndòdh më.

Letra me shumë fat me numrin 2: Mesazhi i Universit: Një punë e re, një jetë e re dhe të ardhura të mjáftueshme sjell Universi për ju. Objekti që ju sjell juve fat: HUDHRA, Numri juaj që ju sjellë më shumë fat në jetë: 9.

Ju jeni një person fantastik, një lider i líndur dhe një njeri që ofron ndihmë dhe që dhuron vetëm buzëqeshje, por fakti që jeni një person i thjeshtë, ju bën që të keni rènè në një ambient pune ku ju nuk motivoheni më. Mbýllni sytë dhe mendoni se ku do të donit të ishit me të vërtetë dhe kërkojani Universit si një prej dëshirave tuaja më të mëdha.

Ju duhet të thoni:“Univers, sill në jetën time më të mirën dhe atë që më mùndon. Më motivo dhe më ndríço idetë e mia. Faleminderit”. Dhe në këtë mënyrë para datës 28 qershor ti do në ndrýshosh ambientin ku po punon. Si do të ndòdhë kjo? Janë thjesht çështjet e besimit dhe fùqía e Universit që do të shfáqë të gjitha shenjat dhe do të të drejtojë drejt asaj që meriton.

Kjo mùndësi e re në jetën tënde do të bëjë që të ndrýshoni totalisht, që nga stili i jetesës dhe deri tek sjellja juaj pasi tashmë do të jeni më të qeta dhe më të lira në shpirtin tuaj për të bërë dhe për të shprehur atë që doni. Po një gjë të fùndit a e dini? Është koha që po vijnë festat dhe secilit prej nesh i nèvòjiten financa të mira më shumë se në çdo moment tjetër.

Fati i mbarë financiar do të anojë vetëm nga letra numër 2 dhe ti që zgjodhe këtë letër do të kesh shumë, por shumë fat. Meqë numri yt i fatit është 9 do të marrësh brenda datës 10 qershor një shifër të madhe lèkësh që nis me 9.

Uròjmë nga zèmra që të jenë eùrò, por çfarëdo mònedhe që të jetë, ti je e bekuar. Edhe diçka për të mos u hárrùar për ty. Deri të premten e kësaj jave për një tèst sèròlògjík të còvíd-it, pasi ka mùndësi që ju e keni kaluar dhe tashmë jeni dhe do të jeni shëndoshë e mirë. Por më mirë për sígùri.

Letra me shumë fat me numrin 3: Mesazhi i Universit: Ditët e zèza marrin fùnd në të gjitha sfèrat e jetës tuaj. Jeni të pèrqáfuar nga engjëjt dhe do të jeni deri në fùnd të jetës. Besoni! Objekti që ju sjell juve fat: Një trëndafil i kùq në shtëpi.

Numri juaj që ju sjellë më shumë fat në jetë: 10. Nuk ka më nèvòjë që të uleni në hèshtjen dhe në vetminë tuaj dhe të mendoni për hállet e jetës tuaj. Që nga líndja juaj dhe deri më sot ju nuk i keni bërë kèq askujt në këtë planet dhe kohët e fundit ju jeni treguar shumë e mirë me të gjithë.

Madje edhe e tashmja juaj ka qenë e begatë dhe kjo ka bërë që një person shumë i afërt (mendohet një në punën tuaj), tju ketë sjellë një energji aq të madhe nègátive sa që prej një kohe të gjatë ju nuk ju ecën asgjë mbárë. E keni vënë re?

Një nga shenjat më tipike të syrit të kèq apo mágjísë së zèzë është fakti se ju ndíheni e lòdhur, e mèrzítur e pa-motivuar dhe mbi të gjitha çfarëdo që bëni në jetën tuaj nuk ju jep kënaqësi dhe gëzim. Ky moment i jetës ua ka shpífur apo jo?

Ndáj dhe sa hap e mbýll sytë tashmë është momenti fíks për ta ndèrùar dhe për të të sjellë në jetë një frýmë plot gëzim. Çfarë duhet të bëni?Merrni nesër një trëndafil të kùq i cili është dhe fatsjellësi juaj dhe vendoseni në një vend në shtëpinë tuaj.

Afër tij vendosni edhe një letër ku të keni shkruar: “Univers, bekoje këtë trëndafil plot mirësi. E kùqja le të më sjellë dashuri dhe gjèmbat le të vrásín syrin e kèq që më ka prèkùr. Faleminderit”. Brenda 24 orësh, Universi do të sjellë një fùqí dhe një frýmë të re dhe do të të lárgòjë të gjitha síkletet në jetën tuaj.

Deri në fùnd të nëntorit të gjitha situata e vèshtira të jetës do të të marrin fùnd, ndërsa në 30 qershor do të marrësh një lajm aq të gëzuar sa që do të të kthejë buzëqeshjen në fytyrën tënde tashmë të ri-líndur.

Dhe ky bekim dhe kjo dashuri që do të të vijë nga trëndafili, nuk do të të lèshojë deri në fùnd të jetës tënde. Ti je një mrekulli mbi tokë dhe mos e hárro kurrë këtë fakt të madh!

Leave a Reply