Hápni sytë! Ja Ç’do të thòtë të shòhësh se je shtàtzènë në ëndërr

Nga hùmbja e të gjithë dhèmbève tek të qenit làkùriq në publik, tashmë e dimë se èndrrat gjatë natës mùnd të bèhen vèrtet të çùditshme.

Shtàtzènia është një nga shumë ëndrràt e zakonshme, krýesisht të grave. Por çfarë do të thòtë të ëndèrròsh sikur je shtàtzènë?

Këto lloj èndrrash lìdhen zakonisht me diçka të mirë. Ato nènkùptojnë se diçka e madhe për ju po pèrgàtitet ose do të ndòdhë shpèjt.

Mùnd të sìmbòlizojë se po fìllòni një ndrýshim të madh që mùnd të rezùltojë në një mënyrë jetese krèjtësisht të re, prandàj shpesh mùnd t’i shihni këto ëndrra në pràg dìplòmimi, në fillimin e një lìdhjèje të re, një pròjekti të ri apo gjëra të ngjashme.

Nëse s’është asnjë nga këto, ndòshta sìmbòlika e ndrýshimit lìdhet me një ndrýshim më të thellë, të brèndshëm – ju ndòshta po i jepni më shumë përpàrësi shèndètit tuaj mèndor.

Ka rèndèsi edhe se sa shtàtzènë jeni në ëndërr: Nëse jeni ènde në fillime, kjo mùnd të thotë që jeni të emòcionùar për màrrjen e atyre hàpave të parë drejt një ndrýshìmi në jetë, si àplikími për në shkollë apo “një takim” dhe njòhjet me dikë.

Nëse e shìhni veten me bàrk tepër të rrùmbùllakòsur në ëndërr, kjo mùnd të nënkùptojë se jeni në pràg të një ndrýshími të ràndàsishëm që mùnd t’ju ndòdhë, dìplomìmi ose fillimi i një pùne të re.

Nëse e lìndnì fëmijën në èndërr, kjo mùnd të sìmbòlizojë rezultatin e pùnës suaj dhe përpàrimìn në disa fusha të jetës.

Nënvàtëdijà do t’jua trègojà këto elèmente të reja të jetës suaj në fòrmën e një fëmijë sepse, si një fòshnjè, këto gjëra kàrkòjnë vëmèndjè të vazhdueshme, kùjdès dhe pèrqèndrim për t’u rrìtur si dùhet.

Leave a Comment