Saturday, December 2, 2023
HomeGenelHápní sytë në 10 ditët që víjnë/ Ngjárja “shi me pára” do...

Hápní sytë në 10 ditët që víjnë/ Ngjárja “shi me pára” do i kápí këto 5 shènjá

Është dita e 17 e këtij muaji që sápo ka hýrë dhe në mèndjen tonë të gjíthë jèmi shumë kùrèshtarë se si do të jètë për ne ky muaj. Për të gjíthë ju që kèrkòni të díni më shumë për fátin e jetës tuaj dhe në përgjíthësi të këtyre ditève, ky páráshíkím ua thòtë të gjítha.

Dísa do të kènjë një fát shumë të mirë në fínánca dhe në kárríerë, ndërsa disa shènja të tjera për të párë mírèsi, do t’u dùhèt të prèsín edhe pák. Artíkulli i sòtëm ua trègòn si të mirat, ashtu edhe të kèqíjat dhe ju rrèfèn qártë se kush është shenjë “mbrèt” në këtë Korrik.

Do t’u dùhet të prèsín për ditë më të mira luanët, sepse në jetën e tyre Univèrsi po kríjon një “shèrím”, por që kjo do të ndòdhë pas 30 ditësh. Ajo qe u vjèn sa per díjeni eshte nje háber shume i fùqíshem nga jáshte.

- Advertisement -

Në punë dò t’u dùhet që të trègòjnë një kùjdès máksímal bínjakët, sepse márrëdhèniet me èpròrët nuk i fávòrízojnë shumë sídomòs në 10 ditët e párá.

Edhe dáshi është një nga shenjat që yjet i sjèllin mesazh që deri më 17 korrik të rùájnë çdo “kòkèrr lèku” pasi shpènzímet e tèpèrta do u kríjòjnë tèláshe.

Do të márrë shumë fòrcè nga data 17, shenja e dèmít dhe në 21 korrik márrín një lajm apo dhùrátë shumë të fùqíshme fínáncíare. Muaj me fát për ta.

- Advertisement -

Edhe peshòreve do t’u kríjohen dhe hápen rrugë të rèja sídòmòs pás 19 korrikutt që do t’ua ndrýshòjnë stílin dhe mënyrën e jetesës. Kùjdès se do kèni ácár në një márrèdhènie, rùáni qètèsínë të mòs e príshní.

Shumë báshkëpunime, pròpòzíme dhe 3 òfèrta do të márrín edhe vírgjèrèshët që ky muaj i gjèn më mirë se kùrrè më parë dhe dátát me fát i kánë 18 dhe 28.

Nuk do t’ju lènë engjëjt tuaj të gábòni ju shígjètarë dhe në një pròpòzím që mùnd t’ju bèhet të hënën, bèni mirë t’i pránòni të gjítha kùshtèt sepse ju sjèll fítím.

I vètmi kùjdès për brícjápín do të lídhet me shèndètin, ndërsa në punë do të víjnë shumë mòmènte të frytshme në èkònòmi dhe ju nxjèrrín nga síklètèt.

Do të lùmtùròheni pas 18 korrikut ju gáfore sepse në fámíljen tuaj do të hýjë një lájm që ju lídh em të ardhmen tuaj dhe i háp rrugë edhe fèmíjëve tuaj. Jèni shenjë e bèkùar.

Një ròmáncë e re i prèt në kete muaj akrèpát dhe pse jo një dásmë që do t’i shtòjë gèzím ty dhe fámiljes dhe të gjíthë atyre që ju dùan. Në punë, mòs u hábítni nëse ju pròpòzojnë për shèf.

Nuk do të kètë më pèngèsa dhe ditë tèrsí as për peshqít sepse janë në një pozícíon shumë të fávòrshëm në lídhjè me fátin që do kenë këtë muaj dhe për ta pas dátës 18 e deri në fùnd do të jètë një periudhë shumë e rèndèsíshme.

Më me fát në këtë mès të muajit do të jenë ujòrèt dhe ata do t’i kènë plánetet në fávòr si në të mriz dhe në të kèqë ndáj dhe bèni sa më shumë pláne se shumica do t’ju plòtèsohen, sídòmòs në fùshën e páráve.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments