Friday, September 29, 2023
HomeGenelHòròskòpi i financave/ Çfarë kanë páráshíkuar yjet për xhepat tuaj dhe kur...

Hòròskòpi i financave/ Çfarë kanë páráshíkuar yjet për xhepat tuaj dhe kur ju ndrin fati

Ne pergjithesi per Dashin, Shqe tësimet për párá do të jenë të panèvojshme këtë javë. E vetmja gjë që ju nèvojitet është planifíkimi më práktík i kòstos.Në përgjíthësi, ju do të jeni në gjèndje të árríni stabilitet këtë javë dhe do t’ju dùhen kursimet më vonë.

Demi Çështjet tuaja financiare gjatë javës do të pèsojnë një vonesë, dùke márrë një sasi më të vogël párásh ose do të lindin situata të tjera të ngjashme.

Binjakët Gjatë javës, bisedat do të kenë zhvillime ose angazhime në lídhje me trashëgiminë, me shítjen e pasurisë (ose ndonjë shkëmbim). Blerja e një pajisjeje të re shtëpiake do të rezùltojë në rregùllimin e mobiljeve në shtëpinë tuaj.

- Advertisement -

Edhe per gaforet,  Do të përfshíheni në çështje më serioze financiare. Në pùnën tuaj prítet të jeni më të përgjegjshëm dhe të shpèjtë në krýerjen e detyrave tuaja. Paratë që do të mèrrni do t’ju vlejnë pèr pjèkjeve tuaja.

Luani Kjo javë do të jetë shumë e ndërlíkuar përsa i përket financave. Një shp enzím i panèvojshëm gjatë javës do të ndíkojë për ecurinë e kësáj jave.

Sa per peshoret,  Nëse keni prítje të cáktuara për pùnët tuaja financiare këtë javë, atëherë përgatituni për vo nesa ose vonesa për arsye të ndrýshme. Shma ngni shpenzímin e páráve përtej asáj që mùnd të keni në të vërtetë.

- Advertisement -

Akrepi dhe Vir gjeresha do te jene bashke dhe Këtë javë do të befasoheni nga párátë ose një ofertë që do të mèrrni nga një grua. Dhe kjo do te si guroje per nj enje tetor te majme dhe me shume te mira qe ju nuk i kishit pr vuar deri me sot ne asnje nga muajt e vitit 2022.

Shigjetari Nëse keni lindur nën shenjën e Shigjetarit, keni një javë párá jush në të cilën do të zgjídhni pròblèmet dèlíkate ose më serioze financiare.

Bricjapi Shumë do të jenë të kënaqur me párátë që do të márrín nga një vend tjetër, nga banka ose transferimi i páráve, etj. Në përgjíthësi, veprimet tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve do të drejtohen krýesisht nga interesat tuaja financiare dhe materiale.

Ujori Këtë javë mùnd të bèni blerje për veten tuaj, të rinovoni veshjet tuaja për sezonin vjeshtë / dimër. Është e mùndur të mèrrni párá, gjë që nuk do t’ju befasojë.

Pesh,  Për shkák të disa shpenzíme të paprítura, gjèndja juaj financiare do të jetë e párálizuar. Mu ndohuni t’i zgjídhni sa më shpèjt pròblèmet tuaja párá se të jetë vonë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments