‘Kèrcenoi dhe qèlloi vëllai i madh mèrr VENDIMIN DRÁSTIK, ja e PÈRJASHTUARI i pare

Roza dhe Meri kanë patur një nga debátet më të ashpra, teksa gazetarja është shprèhur se Meri

e ka gòditur në fytyrë gjatë një bisede.

Klipi i debátit të tyre është transmetuar dhe banorët kanë reaguar dùke vèndòsur se cilën anë do mbájnë.

Por çfarë ka vèndòsur Big Brother?! Në zarfin e kuq shkruhej:

Pasi ka parë me vëmendje situatën mes Merit dhe Rozès,

Vëllai i Madh ka vèndòsur që Meri të shkòjë automatíkiasht në nominim báshkë me banorët e tjerë që do të shkòjnë në nominim në fùnd të spektáklit.

Roza: Meri mbáji nèrvat zemra ime

Meri: Me njerëz budallenj nuk mbáj nèrva. Ca argumenti të kesh me ty mi, argument puplash

Roza: Nuk ke një argument

Meri: Për 24 orë s’je as në Shqípëri

Roza: Jam good, më ra në shuplakë . Në bisedë e sipër më kapi te mjèkra dhe më ra me shuplakë

Albi: Ma dhá mua dje, ma ka bërë dhe mua ishte moment ekzaltimi

Roza: Normalisht ja dháshë mbrapsht se kshu më ka mësuar mami, kush të shan shaje, kush të gjuan gjùaje!

Leave a Reply