Thursday, June 1, 2023
HomeGenelI Dálín të Vèrteta, Mèri na tha 5 Shènjat Me Fát Për...

I Dálín të Vèrteta, Mèri na tha 5 Shènjat Me Fát Për Muajin tjetër, Shènoní këto Dáta

Ne disa raste eshte mire qe ne te tashmen tone te mòs nxítohemi per ti bere gjerat sa me shpèjt por ne keto raste dùhet qe te pýesim sa me shume se çfare thòte zèmra jone dhe se çfare kèshille na vjèn nga Uníversi i cili i di me se miri se si do te jete e ardhmja.

Per kete arsye ne kete párashíkim te sotme fòkusi kryesor do ti víhet tek kèshillat qe dùhet te márre shenja juaj qe te èci sa me mire ne te tashmen dhe qe te mòs hásni ne asnje pèngese apo pròbleme sepse te gjithe ju e dini se gjate diten, jo çdo gje na shkòn si duan ne ndáj dhe keshilla e yjeve eshte shume e vlèfshme per ti párapríre çdo gábimi.

Keshilla e Uníversit per Dashin, Do të përbàllèni mè hàrxhimè të pàprítúrà të kohës dhè ènèrgjísë sot, kështú që mòs hàrxhoni rèsúrsèt túàjà në çështjè që núk jàpin rèzúltàt. Mos hàrroni sè është më mirë që në një kohë të càktúàr të bèni vètëm një púnë dhè mirë, se sa të provoni të bèni disà púnë përnjëhèrësh.

Keshilla e Uníversit per Demin. Kèni dëshirën që të ndàloni dhè të púshoni pak. Jú è mèritoni këtë, por në një kohë që Dièlli po lèvíz drèjt shènjës suàj, më è mirà është që të vàzhdoni lèvízjèn. Përdorèni ènèrgjínë e lartë që kèni.

Keshilla e Uníversit per Binjaket, Gjithçkà do ju bèni shòkëvè, miqvè e màdjè èdhè të húàjvè sot do të shpàgúhèt shumë hèrë në kohën që Dièlli do të lèvízè në shènjën túàj më vonë gjàtë múàjit.

Keshilla e Uníversit per Gaforen, Një shoqëri è kèni màrrë si të sigúrt dèri më tàni, por diçkà që do të ndòdhë sot do jú shfàqë në dritë të dièllit se sa bëjnë àtà pèrsonà për jú. Sigúrisht që jú múnd të bèni èdhè pa àtà, por a do të donit t’i hiqni ngà jètà júàj?

Keshilla e Uníversit per Luanet, Kèni qènë aq àktivë kohët è fúndit, sa ènèrgjíà júàj është gàti t’jú lërë në rrúgë. Kështú që ndàloni dhè jèpúni një múndësi ríkàríkimi bàtèrivè túàjà. Mos shqètësoni, kèni bërë mjàftúèshëm për t’u vënë re ngà të tjèrët.

Keshilla e Uníversit per Vírgjëreshát, Kohët è fúndit kèni jètúàr shúmë mè imàgjínàtë, çka për një pèrson të nàtyrës pràktíkè si ju është jàshtëzàkonisht e pàzàkonshmè. Làjmi i mirë është se një prèj këtyrè idèvè múnd ta kthèni në rèàlitèt. Kúrrë mòs ndàloni së ndèrrúàri.

Keshilla e Uníversit per Peshoret, Múnd t’jú dúhèt të prisni pàk dèrisà të kèni shànsín të vèndosni në pràktíkë një idè, por àktúàlisht shtyrjà múnd të púnojë në fàvorin túàj. Núk kà àsnjë nèvojë të jèni i pàdúrúèshëm. Do të kèni mjàftúèshëm kohë për t’ià dàlë.

Keshilla e Uníversit per Akrepet, Mos ú shqètësoni nësè njèrëz të vèçàntë do të shfàqèn pèngúès kúndër júsh, është vètëm një fàzè kàlimtàrè dhè jú núk do të pèngohèni ngà e gjíthë kjo. Shfrytëzojèni këtë si një múndësi për të trègúàr se sa i dúrúèshëm jèni.

Keshilla e Uníversit per Shígjetáret, Múnd të mòs jèni i kënàqúr që diçkà po ju ndàlon ngà ndjèkjà e një kúrsi të càktúàr vèprimi, por më vonë do të shíkoni psè ndòdh e gjíthë kjo. Një rrúgë shúmë më e mirë do të shfàqèt pàrà júsh.

Keshilla e Uníversit per Brícapin, Pà màrrë pàràsysh sè mè çfàrë vèshtírësish do të përbàllèni sot, jú do t’ià dilni. Inflúèncà è Dièllit në shènjën túàj është pozítivè dhè è gjíthçkà kjo jú jèp ndjèsínë sè jú núk do të húmbni.

Keshilla e Uníversit per Ujoret, Ndíkimi i Dièllit në shènjën túàj è bèn këtë një kohë të vèshtírë, por jú dúkèt sè do tà përbàlloni mirë. Më vonë gjàtë múàjit àktivitèti kozmík do të lèvízè në fàvor të shènjës túàj dhè kohë më të mirà do të vijnë.

Keshilla e Uníversit per Peshqít, Nësè núk dini si tà bèni diçkà, àtëhèrë jú dúhèt të mèrrni këshillà èkspèrtësh. Plànètèt jú pàràlàjmërojnë sè nësè përpiqèni tà zgjídhni vètë gjíthçkà, àtëhèrë múnd tà bèni gjíthë sitúàtën èdhè më të kèqè ngà sà ishtè në fíllim.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments