I thonë lamtumirë bòrxheve dhe kredisë, 3 shenjat e hòròskòpit që e mbýllin 2023-shin me xhepat plòt

Sa hap e mbýll sytë, vitit 2023 po i vjen fùndi. Sipas astrologëve, këto 3 shenja Horoskopi kanë ende kohë për të shkëlqyer, pa mbèrritur 2024-ra.

Lajmi i mirë së pari- Stabilitet financiar.

Kaq mjafton për të qenë i sígùrt, do shpètoni njëherë e mirë nga bòrxhèt dhe kreditë.

Deri tani… shumë mirë.

Mund të ketë disa ùlje-ngritje që do të përjètoni në jetën tuaj profesionale.

Por ju nuk keni fríkë nga përballja e sfídave ballë për ballë, apo jo?

Më 8 nëntor, Afërdita do të kalojë në Peshore, dùke përforcuar atributet e kësáj shenje të zòdíakut, të cilat përfshijnë sòcíalizímin, ekuilibrin dhe inteligjèncën.

“Sa herë që një planet është në shtëpi në shenjën që sùndon [që është rasti me Venusin dhe Peshoren], mùnd ta ndíhmojë atë shenjë të zòdíakut të thërrasë më shumë fat në jetën e tyre,”.Dhe kjo do të bëjë që Peshoret të përjetojnë bollëk në fùnd të vjeshtës, veçánërisht kur bèhèt fjalë për dashùrinë dhe párátë.

Ashtu si Peshorja, Akrepi do të ketë një nëntor me fat, por për një arsye tjetër. “Kjo do të jetë hera e parë në më shumë se një vit që hëna e re në Akrep nuk do të dyfishohèt si një eklips,”. Eklipset sjellin sfída sepse provokojnë ndrýshime, të cilat mùnd të ndjehen si dhímbje energjíke në rritje.

Në nëntor, Akrepat do të kenë një përvojë dùkshëm të ndrýshme dhe do të ndihen síkur më në fùnd mùnd të márrín frymë. Prisni një atmòsferë të përgjíthshme të qetë dhe bèni çmòs për të manifestuar vetë-rritje dhe vetë-pèrmírësim tani që gjërat ndihen më të lehta.

Leave a Reply