Ja arsýeja “tròndítèse” pse dáta 6/06, do tè jètë dita mè me fát e mùajít

Muaji qershor dùkèt të jètë një pèriùdhë intènsíve sipas páráshíkimít të yjève dhe për më tèpèr ky muaj do të sjèllë sùpèr-Hènën e párë të plòtë të vitit. Mègjíthátë, bázùar në nùmèròlògjí, dáta 6 qershor do të jètë një nga dítët më me fát të këtij muaji.

Çfárë èshtë numri gjashte dhe çfárë símbòlízòn ai? Gjashta si nùmër ka të bèjë me qèndrùèshmèrinë dhe fòrcèn. Ky është nùmri i stábílítètit, sígùrísë dhe vèndòsjes së thèmèleve e bázáve të fòrta.

Mèndòni se si një távòlinë apo kárríge ka këmbë te fòrta për të pásùr një bázë të fòrtë. Ky èshtë lloji i ènergjísë thèlbèsore dhe të ndèrtùar mirë që gjènèròn ký numër. Në nùmèròlogjí, numri me shífrèn gjashte pèrfáqèsòn një vijë me bázë, diçka prágmátike dhe lògjíke.

Mèqènëse mágjía nùmèròlògjíke e kësaj dáte dýfíshon frèkùencèn e numrit (06/06), ne do të ndjèjmè edhe më shumë nga ènergjía e kètij numri. Për më shumë, dáta do të na ndíhmòjë gjítháshtu të prèkím në frèkuèncèn me fát universal, atë të numrit 12. Ky nùmèr është ai i mánífèstimit, enèrgjísë, cíklit dhe fùqísë.

Në një kòntèkst më spírítùal, shumë njèrëz bèsòjnë edhe se nùmri “606” është “nùmèr èngjèlli” dhe ai ju trègòn se ju kèni mbèshtètje dhe inkùrájím pèrgjátë rrùgètimi tuaj dhe nèse përbállèni me një pèngèsë, “engjëjt jánë të gátshëm t’ju ndíhmòjnë”.

Dáta 6 qershor e këtij viti ndòdh të jètë gjítháshtu dhe e hena e mrèkullive qe per shume njerez do te hápe dyert e nje fíllimi te ri, e cila kòrrèspòndòn me tèmát e verës, rílíndjès dhe fíllímeve të reja. Kjo e bèn atë kòhën pèrfèkte për të mánifèstùar dhe mblèdhùr energjí të freskëta në jètèn tuaj, pávárèsisht nga gjíthçka tjeter.

Ka shumë gjëra që mùnd të bèhen në një ditë të mirë si ajo por ju nuk dùhet të hárroni se do të rrèthoheni edhe nga një válë dhe një sfèrë pozítiviteti që nuk do t’ju lèshòjë fatin e mire për një kohë të gjatë.

Në këtë rrèth plòt të mira dhe me shumë fát do të hýjnë shenja si Dèmi dhe Lùani, të cilëve u kríjohet një mùndësi për t’u rrítur më shumë në anën fínancíare të jetës së tyre.

Por nuk mùngòjnë as Gáfòrja, Vírgjèresha dhe Bínjakët që janë shenja që do të fòrcòhen me një mòtívim dhe bèsim të papárë të cilat do tu hèqín mèndimet e kèqíja nga koa e tyre dhe do tu jápin një dhùratë për të víjuar këtë vit pa asnjë shèrr, hálle apo bòrxhè të rènda.

Të gjitha ato shènjat e tjera që nuk e lèxuan emrin në këtë lístë nuk duhet të ndíhen infèríore sepse edhe për to data 6 qershor me báshkimin e fùqísë planetare të Uníversit, do tju sjèllë të gjithë shèrimin nga të lígát e jetës.

Leave a Comment