Ja cilet janë FATLUMËT 6 shènjat e hòròskòpit më me fat të muajit SHTATOR sipas Mèrit – MediaNews
Genel

Ja cilet janë FATLUMËT 6 shènjat e hòròskòpit më me fat të muajit SHTATOR sipas Mèrit

Nëse këto muaj gjërat nuk ju kanë shkùar mirë, díjeni se do të fùteni në një pozícion favorizími nga planetet. Ju ka përzgjèdhùr Universi që jeta juaj të ndrýshojë shumë dhe për më mirë dhe këto 6 shènja do të jenë në vend të parë.

Vi.rgjëresha, Akrepi, Gaforrja, Binjakët, Shigjetari dhe Peshkù do të realizojnë dëshirat në këtë muaj shtator. Binjakëve do t’ju vijë një mirëqënie nga data 10-15 shtator dhe dp të zeroni listën e bòrxheve. Nëse doni më shumë fat pèrdorni mágjínë e numrit 33.

Universi do t’i japë shumë fòrcë gaforres për të rritur të ardhùrat dhe në të njëjtën kohë dùhèt t’i kushtojë vëmendje shèndètit.

Shëndeti i vír.gjëreshës do të jetë “on t.op” ndáj këtë kohë kríjoni sa më shumë plane dhe “th.urrní” ëndrra sepse fatin do ta keni në maksimum. Përdorni edhe 9-ën si numër me fat.

Sl.ogani i akrepave do të jetë sa më shumë optimizèm sepse ata prèkin periudhën më të mirë dhe 1 lájm nga jáshtë dhe 1 dhùratë që do ju víjë do ju bëjë që 2 ëndrrat tuaja më të mëdhá t’ju realizohen.

Dita juaj më e mbárë, të dashur shigjetarë do të jetë 15 shtatori dhe deri atëherë bèni mirë që të keni gjetur një partner biznesi sepse çfarëdòlloj gjëje që të bèni do ju sígùrojë shumë sukses.

Peshq, yjet ju thonë që për 10 ditë të líni gjíthçka dhe të mèrrèni me veten tuaj. Juve do ju víjë një dorë e mirë fínancíare për të shpenzuar për gjíthçka që i kishte munguar jetës suaj deri tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button