Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelJa pse dita nesèr mùnd t’ju sjèllè shumë FAT! Mòs gùxòni ta...

Ja pse dita nesèr mùnd t’ju sjèllè shumë FAT! Mòs gùxòni ta hùmbísni

Në shumë shkríme të hèrshme thuhet se fùqía e Hènès sjèll shumë të mira në jetët e të gjíthë njerëzve dhe deri më sot kjo tèori është thuajse e vèrtètuar. Hëna është shumë pozítíve për të përmírèsuar jetët tona dhe për të márrë një tjetër energjí e cila na mòtívon që të bèjmë më të mirën drejt të ardhmes tonë.

Sipas kálendarít hënor të këtij víti data 2 qershor do të sjèllë dhe çèljen e një faze të re të hënës së plòtë dhe kjo dátë nís kríjimin e hënës së plòtë (pra është nga ditët e pára). Duke u vlèrèsùar si ditët e párá në nísjes së një Hënë fùqíplòtë, kjo datë çèl dhe dyert e një fati të mbárë i cili do të zgjásë shumë deri në kríjímin e Hënës së plòtë.

Ndáj dhe mùnd të thùhet se nesër hápen dyert e një fati të mirë dhe se kjo dátë është një nga ditët e párá të këtij muaji që do të sjèllë një fat që do të zgjásë shumë. Hápja e dyerve të fatit cilësohet si një dítë mágjíke dhe ju dùhet që të mèrrni më të mirën e kësaj energjíe.

Është një numër shumë i mbárë dhe për fáktin se ai fòrmòn një numër çift kjo e bën më të madhe energjínë që ky numër do të sjèllë për ju. Do të víjë rrítja, zgjími shpírtëror dhe mbi të gjítha do të hyni në një kòntákt më të thèllë me qëllimet tuaja më persònale dhe vetmja dhe shpírtèrore.

Ju mùnd ta prísnit por tashmë do të ndòdhë me të vërtetë, do të víjnë ndrýshíme të më dhe másive dhe do ta fòrmòjnë një të ardhme që do të plòtèsojë gjíthçka për ju. Páprítmas shumë mùndësi do t’ju bèhen reále. Prej nga nesër me hápjen e dyerve të fatit të mirë do të kèni fíllime të reja dhe do mèrrni më shumë energjí.

Ne do t’i kèmi idetë më të qarta nga dita e nesërme për t’i kríjuar më shumë mùndèsi dhe më shumë shtígje të reja në jetën tonë me qèllim që e ardhmja jonë të kthehet si një fushë e shtrùar me lule.

Ju dùhet që të bèsoni më shumë dhe dùhet që të jeni në kòntákt me vetèdíjen tuaj për të dègjùar më thèllë zèmrèn tuaj dhe për t’i kríjuar vetes tënde një numër të madh mùndèsish të reja. Ajo që dùhet të bèni duke fílluar nga nesër është të plánífíkoni më shumë dëshira, të mendòni vërtetët për atë që dëshironi.

Ju dùhet që në çdo lùtje tuajën të jèni shumë të sígùrt për atë që po i kèrkòni Universit. Dita e nesërme dhe të gjítha ditët e tjera të Hënës së plòtë që do të pásojnë do të jenë ditë të mbára për të vèndòsur qèllime më të sákta për atë që ju vèrtetë e dèshironi të hyjë në jetën tuaj.

Shkrùani në një letër se çfarë dëshironi të kèni në jetë dhe çfarë po ju mùngòn më shumë. Në lùtjet tuaja kèrkòjani Universit dhe do të shíhni se ditë për ditë do t’ju shtòhen më shumë idetë se si ju të arríni qèllimet. Edhe pse ai vit që sápo e lámë pas nuk ishte aspák I lehtë për të gjíthë ne, tashmë ka ardhur koha që të ngrèmë kokën lart.

Të dashùrojmë mè shumë, të mòtívohemi, të trèg11jmë se nuk I trèmbèmi asgjèje të kèqè. Energjía e ditës së nesërme do të na ndíhmojë të fòkùsohemi vertetë tek gjèrat pozítíve që do të na víjnë në jetën tonë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments