Jane datat 24 dhe 29 Gusht qe dùhèt ti shenoni/Del páráshíkimi i sákte per keto shenja ástròlògjíke

Sfidat do të jenë të shumta në muajin Gusht pasi kushtèt ástròlògjíke shkáktojnë tènsíone dhe situata që mùnd të çojnë në pròblème te ndrýshme. Fillimisht, më 20.08, Mërkùri kalon në Vir.gjëreshë, dùke na dhënë mùndësínë të mèrremi me çështje práktíke dhe bùrokrátíke që na shqètësojnë shumë.

Më 22.08 Afërdita kalon tek Luani dùke theksuar nèvojën për pùshime, flírtim intensiv dhe argëtim. Jeta jonë personale është në qendër të interesit pasi është e rèndësishme të trègòjmë ndjenjat tona dhe të kalojmë një kohë uníke me partnerin tonë.

Në jetën tonë vijnë njohje të reja që na japin mùndësínë të kalojmë bukur dhe të përjetojmë situata të paprecedentë. Duhèt të jemi të kùjdèsshëm në teprimet emocionale pasi nèvoja për projeksion mùnd të çojë në gábíme që do të shqètësojnë.

Më 24.08 Hëna e Plòtë në aksín Luan-Ujor ndíkon në márrëdhëniet miqësore dhe personale. Lidhja e Hënës me Saturnin në Ujor dhe katrori  i formuar nga rrezet me Uranin dhe Marsín nga Demi shkáktojnë situata shpèrthýese.

Është e mùndur që të ketë përçárje të përhershme me persona miqësorë që ne mendojmë se nuk i kuptojnë qèllimet dhe aspiratat tona. Në të njëjtën kohë, jeta jonë personale ndíkohèt drejtpèrdrejt pasi ka mbiintensitet dhe acárim që mùnd të shkáktojë gríndje të fòrta me partnerin.

Është e nèvojshme të mbájmë një profil të ùlët për të shmángur konflíktet fátále që mùnd të çojnë në lárgimin e njerëzve të rèndësishëm nga jeta jonë.

Më 26.08 Marsi kalon në Binjakët , do të qëndrojë në këtë shenjë deri në Mars 2023. Po hyjmë në një periudhë kur tregtia dhe komuníkimi do të na shqètësojnë shumë. Marrëdhëniet me ata përreth jush gjíthashtu ndíkohen drejtpèrdrejt pasi nèrvòzízmi intensifíkohèt, gjë që mùnd të çojë në lèvízje të vrùllshme.

Më 28 gusht, Dielli kalon te Vir.gjëresha , dùke përqendrùar vëmendjen në jetën e pèrditshme dhe në vendin e pùnës. Shfaqet ánkthi për përmbùshjen e detyrimeve që kemi márrë në fùshën profesionale, ndërsa an.kimet dhe ínátet nuk na lënë të shijojmë gëzímet e vogla të jetës.

Më 29.08, Mërkùri kalon në Peshore , dùke na ndíhmuar të òperòjmë me diplomaci dhe hármoni në márrëdhëniet personale dhe profesionale. Ka të ngjárë të shf.aqen partneritete të reja që do të na mùndësojnë të kalojmë në një kapitùll të ri në jetën tonë profesionale.

Më 30.08 Hëna e Re në Vir.gjëreshë nxjerr në pah tènsíonin në vendin e pùnës dhe jetën e pèrditshme. Katerkendeshi qe formohèt rrezaton me Marsín tek Binjakët mùnd të çojë në gábíme për shkák të acárimit dhe lòdhjes.

Vëmendje dùhèt treguar edhe në jetën tonë personale pasi Aferdita në Luan, në krahasim me Saturnin në Ujor, shtýn për sqárime dhe distancim emocional në márrëdhënie.

Leave a Reply