PO SHTIREJ KOT? ZARF i BARDHE, Ja Vendimi Final I Vellait Te Madh

Egla pati një shqètësim shèndètësor dje, teksa mjèkët

nxituan brènda shtëpisë së Big Brother për t’i ofrùar ndíhmën.

Por dùket se në këto orë të mbrëmjes, dhe pas serumit, Egla jo vetëm që e ka márrë veten, por ka rinisur debátet me banorët.

Ajo është çuar nga krevati, tashmë në rolin e lideres së shtëpisë, dhe u ka kèrkuar banorëve të bëjnë pùnë.

Nuk ka káluar ky moment pa përplasje mes sáj, Meritonit dhe Romeos, që i kanë thënë të shtrihèt pasi është sèmùrë.

Sakaq, Egla u ka kèrkuar banorëve të mòs bëjnë pùnë në dhomën e gjumit, ku do qëndrojë në regjím shtrati.

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...