NGJARJA ÁSTRÓLOGJIKE E VITIT NDODH NE PRILL! Ja kujt Shenje i RRITET RRÓGA

Nëse ndiheni síkur jeni në prag të një kapitùlli të ri, emocionues në jetën tuaj ,

kjo mùnd të jetë sepse Jupiteri është në lídhje me Uranin këtë vit për herë të parë që nga viti 2011.

Si një nga ngjárjet më të rèndësishme ástròlògjíke të vitit 2024,

ky tákim qíellor përfshin Jupiterin, planetin e bollëkut, fatit dhe zgjerimit, dhe Uranin,

planetin e ndrýshimeve të papritura, elektrizuese, rebelimit dhe revolucionit.

Një lídhje përfshin dy planetë që tákohen jo vetëm në të njëjtën shenjë, por edhe në një shkallë të sáktë të asáj shenje.

Më 20 prill , Jupiteri do të lídhë Uranin në shkallën e 21-të të shenjës së tokës fíkse Demi,

dùke frymëzuar një cíkël krejtësisht të ri zbùlimesh dhe inovacionesh shpirtërore, si dhe përfitime të mahnitshme financiare dhe ndrýshime në márrëdhënie.

Kjo sepse Demi udhëhiqet nga Venusi, planeti i romancës dhe páráve.

Lidhja Jupiter-Uran 2024 gjíthashtu vèndòs tonin për 14 vitet e ardhshme për sa i

përket mënyrës se si mùnd të shprèheni artistíkisht dhe të festoni atë që ju bèn uník.

Ashtu si çdo ngjárje e madhe ástròlògjíke, kjo lídhje planetare jo vetëm që do të prèkë shoqërinë në tërësi,

por do të gòdasë një píkë specifíke në tabelën tuaj të lindjes ástròlògjíke,

dùke sjellë ndrýshime që të hapin sytë.

Cilat shenja do të prèken më shumë?

Në ástròlògjí, Jupiteri konsiderohèt një dobi i madh ose ndrýshe planeti më me fat,

i dobishëm dhe zhvillimor. Urani, nga ana tjetër, nxit kthesat e papritura të ngjárjeve dhe gjènialitetin kríjues dhe shkèncor.

Kur të dy tákohen – afërsisht çdo 14 vjet – skena vèndòset për emocione dhe ndrýshime të mëdhá, të lídhùra në mënyrë ideale me bollëkun.

Për shkák se Jupiteri dhe Urani do të jenë në lídhje në shenjën tokësore fíkse të Demit, lídhja planetare mùnd të forcojë fùshat e jetës që lídhen me shenjën e Demit dhe sùndimtarin e tij, Venusín , i cili mbíkëqyr artin, bukùrinë, vlerat, fitimin dhe márrëdhëniet.

Me fjalë të tjera, në várësi të shtëpisë ástròlògjíke në të cilën bíe lídhja në tabelën tuaj të lindjes, mùnd të mèrrni një promovim të papritur, të bèni një njohje të re, të ndiheni síkur po fílloni një epokë të re me një person të rèndësishëm ose të fílloni një gjë të re artistíke.

E përbáshkëta e këtyre planetëve është se ata nuk njohin kufij, ata vazhdimisht kèrkojnë të rènë dhe nuk e kufizojnë veten. Kështu që kjo do të jetë momenti i dùhur për të guxuar atë që keni lënë pas prèj kohësh.

Në të njëjtën kohë, do të kuptoni shumë dhe do të ndrýshoni mënyrën se si e shíkoni jetën. Lëvízjet fleksibël dhe aftësia për t’u përshtatur me ndrýshimin janë ato që nèvojiten për të árrítur revolucionin tuaj dhe për të ecur përpárá pa shkáktuar tènsíone të mëdhá.

Ky aspekt do të jetë áktiv gjatë gjíthë prillit dhe majit dhe do të sjellë zhvillime të rèndësishme në jetën tonë.

Ata që do të prèken më shumë do të jenë Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori i dekadës së tretë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...