Egla Nuk PÉRMBAHET/ Ahkúnd Themelet e Bigut me Kete qe Sapo Nxorri Nga Goja

Teksa qëndronin në ambíentet e jashtme të shtëpisë, Egla ka ‘ngácmuar’ Meritonin ditën e sotme.

Banorja i është drejtuar dùke i thënë: “Zhvishu na kënaq pak sytë sepse na u tha syri për një gjë të bukur”,

por Meritonit nuk i ka pëlqyer kjo gjë prèj Eglës teksa është shprèhur të mòs e banálizojë.

Në atë moment ka ndërhyrë Jùli i cili ka mbájtur ‘anën’

e Eglës dùke u shprèhur se nuk është banálizím dhe më pas ka krahasuar trupin e tij me të Meritonit dùke u shprèhur:

“Unë po të zhvishem dal katastrofë, shíko me cícá me bark, ti je gjígand.”

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...