Thursday, June 1, 2023
HomeGenelJane plót PARA, 4 shènjat qe fati do i gódasè vetem tek...

Jane plót PARA, 4 shènjat qe fati do i gódasè vetem tek fínancat

Jemi përpárá një fati në të cilën Mërkùri ndèrron pozícionin e tij në prapavijë, ndáj prisni ndrýshime për mirë në jetën tuaj. Planetët në peshore sjellin një kthesë në aspektin financiar. Deri më 9 tetor, párátë do të shkòjnë te këto 4 shenja.

Peshorja Sezoni i shenjës suaj ka nisur, ndáj mùnd të prisni ngjárje pozítive, jo vetëm për sa i përket páráve, por edhe në të gjítha fùshat e tjera të jetës. Marsi te Binjakët ju përshtatet dhe për shkák të Venusit në shenjën tuaj do të mùnd të mèrrni një dhùratë të vlefshme. Është diçka që do të jetë me vlerë të madhe për ju dhe do të vini re se párátë ju ngjíten.

Virg jëresha Një fùshë krejt tjetër që ju sjell fitime të shkëlqyera, jo vetëm javën e ardhshme, por në tetor është shumë pranë jush. Më shumë fitime monetare ju presín, kështu që jeni në gjèndje të bèni një investim të zgjuar. Jini racional dhe investoni párá në një biznes që është i rèndësishëm për ju.

Shigjetari Aspektet e mira të Saturnit me planetët në Peshore dhe Marsín në Binjakët do t’ju sjellin párátë që keni fituar me pùnën tuaj të palòdhùr. Është diçka që e keni prítur për një kohë të gjatë dhe tani më në fùnd është këtu, ndáj nuk keni nèvojë të shqètësoheni.

Demi Marsi në fùshën e dytë sjell shpenzíme, por edhe fitime më të lárta. Shumë do të thoshin se do të shpenzoni shumë, por do të fitoni edhe shumë párá. Mërkùri ju sjell edhe párá që u vonuan disa javë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments