Tani ne Oret e Vona PLASI KEQ fare ne Big Brother dhe Pamjet SHOKOJNE Publikun

Egla Ceno ka debátuar ashpër me Meriton Mjekiqín në “BBV”, sepse ky i fùndít i tha áktores që mèrret me njerëz jashtë shtëpisë, dùke nënkuptuar dekláratën e banores për Saimir Kodrën.

Disa javë më parë áktorja tha se ky i fùndít e ka ngácmuar atë seksualisht, dùke i kèrkuar favore seksuale në këmbim të një vendi pùne.

“Po më bèn prèsion?”, e pyeti Egla moderatorin, i cili u shprèh se edhe ajo i ka thënë: “Ti the që unë jam márrë me njerëz nga jashtë”.

“Jo, të thashë për patrotizmin dhe besimin fetarë. Ti më the mèrru me gjyqín që ke jashtë se i ke bërë ati djalit që ka dalë te emisioni”- iu drejtua Egla, ndërsa i tha Meritonit që ti kèrkojë fálje mamit të sáj e cila po i shíkon.

Meritoni e írònizoi atë dùke i thënë që është bùdalláqe.

Debati:

Meritoni: Zotëria ka dalë në emision dhe ka fol për ty.Ti ke qenë ajo që je márrë me njerëz jashtë (për Saimir Kodrën)

Egla: Do mèrrem prap, ti do më paguash avokatin?

Meritoni: Kaq mjafton për mua

Egla: Ta prítèn shòkët me limozínë Ilnisën? Se do ma çosh edhe mua

Meritoni: Ti je ajo që je márrë me njerëz jashtë

Egla: Unë do bëj timen Ti kush je që ma kujton mua gjyq jashtë?

Meritoni: Unë të trègòva se ty nuk të tákon të flasësh për mua se jam márrë me njerëzít jashtë dhe kam pèrdorur situata nga jashtë

Egla: Po më bèn prèsion!

Meritoni: Ti the që unë jam márrë me njerëz nga jashtë

Egla: Jo, gtë thashë për patrotizmin dhe besimin fetarë. Ti më the mèrru me gjyqín që ke jashtë se i ke bërë ati djalit që ka dalë te emisioni dhe bla, bla, bla.

Meriton: Kaq kisha për ty

Egla: Kërkoji fálje mamit tim, o bùdallá

Meritoni: Budallaqe. Sinonimi i kujtë është budallë

Egla: I syve që të pëlcasi

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...